Puder/makeup

Príspevok v téme: Puder/makeup
Laura2617

Ahojte, poradte mi dakto, ja som v tomto smere nevzdelana :D dostala som puder z avonu ten Luxe a dostala som maybelline stay matte make up...problem je ten, ze v podstate okamzite sa mi oboje produkty zrazia na nose ako mam cierne bodky...normalne ja neviem ci to je tym olejom, ktory z nich vychadza, ale na tych bodkach sa makeup zrazi a vzniknu biele, ktore v podstate vidno este viac, lebo svietia...skusala som si davat smaostatne len puder, len makeup, oboje, aj primer a stale to iste...stava sa to s kazdym jednym? Oplati sa mi vobec skusat nieco ine? Dakujem za rady :)

akinom007

pletpory/ chcem sa vyjadrit k tej Dermacol maske, ktoru jej odporucas. Mne napr absolutne nevyhovuje, mam mastnejsi typ pleti s velkymi pormi, ja som po odstraneni tej masky plakala ked som sa videl v zrkadle. cele pory mi ostali upchate ciernymi bodkami neslo to normalne ani umyt som to doslova zoskrabovala NIKDY VIAC

alenuskaaa

Vyskúšaj si vybrať niečo z prírodnej kozmetiky. Ja používam anti-aging makeup z tejto ponuky www.annemarieborlind.sk :) Jasné, že ten je vhodný až od istého veku, keď už sú aj vrásky, ale táto značka má v ponuke aj iné makeupy a sú fajn. Mne sa toto čo popisuješ vôbec nedeje. Ono je najlepšie, keď používaš všetko jednej značky aby to spolu ladilo.

NikA-28

Ja sa nepýtam na to, ako si mám čistiť pleť a čo mám s ňou robiť, ja si ju každý deň pravidelne čistím a nie s týmito umelinami ako je Dermacol, ale používam čisto prírodnú kozmetiku a všetko mi pekne postupne mizne ;)
Pýtala som sa na nejaký make up, najradšej nejaký ľahký a aby čo najmenej dráždil, preto som sa pýtala hlavne na tie z lekárne, lebo z drogerkových mám vyrážky. A už vôbec si nejdem kydať na tvár kilá omietky, chcem len ľahký make up, ktorý trochu zakryje a zjednotí pleť, keď pôjdem niekam do mesta, nakoľko doteraz som nikdy žiadne nepoužívala.

pletpory

a čo keby si sa viac starala o plet... potom by si si nemusela na xicht kydať 10kilo omietky...
napr. vyskušaj čiernu zlupovaciu masku od Dermacolu..
daj iba na nos ... www.youtube.com
ale dievcina na videu zlym sposobom odstranuje tu masku...
mala začat na cele boky odliepat dostala by sa do stredu a z vrchu dole nos... tak celu masku by tak v celosti dala dole...
alebo
netreba spájat masku ale podelit napr.
celo+medzi obocim
potom na nos a nechat kusok medzeru medzi tym..
na bradu
a trosku na hrubsie to dat, na to prides sama..

NikA-28

Ahoj, no vo väčšine lekární nič nemajú..teda myslím vzorky. Tak sa teda rozhodujem medzi tými značkami z lekárne..Vichy, La roche posay alebo Avene....no ale neviem :D poraďte dakto, prosííííím

Tiež mám zmeišanú pleť, v T-zóne sa mi dosť mastí a na nose mám čierne bodky, ktoré potrebujem zakryť, ale zasa nechcem niečo veľmi ťažké a krycie, 100% krytie nepotreujem :)

swistica

Drahsie znacky maju i vzorky. Mali by ich mat aj v parfumeriach, no tam su casto lakome tie ich predavacky. Skor ti vzorku daju v lekarni.

swistica

Ako podklad si daj krem. Make-up by si mohla skust napr. Max Factor. S pudrom je to horsie.Prakticky vsetky drogeriove pudre obsahuju skodlivy mastenec. Ak ti to ale nevadi, tak mozno Alverde alebo Astor maju fajn pudre.
Pripadne si chod do lekarne vypytat vzorky make-upov a uvidis, ci ti to robia aj ine znacky.

Laura2617

Noo tak mam na nose tie bodky cierne a pri ustach a tam sa mi robia obcas aj vyrazky cervene, cize trochu krycie by to malo byt, netrvam na tom, aby to bol makeup, co to uplne zakryje, ale aby napriklad aspon to zacervenanie zmiernil a tie bodky este nezvyraznoval...a masti sa mi T-zona, ostatok tvare je v pohode :)