Drogy a alkohol

Príspevok v téme: Drogy a alkohol
TwentySix

Čauko. Povedzme si úprimne alkohol sme už takmer každý mali, takže s ním máme skúsenosti. Dobré alebo zlé. Ale čo také drogy, zaujíma ma váš názor.

Mal som jednu dlhoročnú kamarátku, baba ktorá bola skutočne na úrovni, cvičievala, študovala a začala chodiť na žúrky a na podobné akcie kde užívala drogy, bol som celkom sklamaný pretože som si myslel že to bola zlatá baba, ktorá mala všetko v hlave v poriadku a vedala si užívať život aj bez takýchto vecí. Prečo toto ľudia robia ? Čo komu dáva to že sa opíja do nemoty, užíva drogy a podobné svinstvá ?

NewJumpsFromDBl

Drogy daju cloveku stastie velmi rychlo, vyrobia ho z mozgu na pockanie (vysaju neurony), problem je vsak v tom, ze ked si clovek 'spali' svoje stastie, ktore mal urcene na cely svoj zivot, tak sa stane opak a pride tazka depresia, ktora bude trvat velmi dlho. Chces mat stastie len 5 rokov alebo 50 rokov (v mensich davkach?), to je otazka. Niektori smeju, ale toto uz nie je na smiech, resp. najde si to casom aj vase deti.

Drogy

Mám známu čo pracuje s problémovými deťmi.
Dnes su už 15 a menej ročne deti závislé na drogách a liekoch, není problém sa k tomu dostať, cez FB a pod...
Hovorí že každý rok je to horšie a horšie.

Svet sa rúti do záhuby, netreba to riešiť...

Denisa443

Človek na drogách ti po otázke kde odišiel ten pes odpovie že odcválal na taaaaakom veľkom koňovi. A o to sa asi jedná.

Každý máme právo narábať so svojím životom ako chceme. Drogy sú taký o dosť horší alkohol. Mám kamaráta ktorý mi hovoril ako keď si dá drogy tak vidí všetko hore nohami. Bol tak pár krát v škole a iba učiteľka sedela na stope. Lenže je hroze agresívny a hrozne nepríjemný. Neviem. Nemám názor na drogy. Sama by som ich nikdy nebrala, no keby ich odsudzujem a takým ľuďom čo áno sa stráni sa, prídem o dosť kamarátov. Kým to neubližuje nikomu (čo ubližuje) tak mi o je jedno.

Lenže ľudia po drogách si neuvedomujú čo robíš. Je to fakt smutné, no ľudia to často berú hlavne v mojom veku len kvôli tomu aby boli frajeri s boli cool. Proste je to také divné celé.

Richardoss

Ocividne sa dostala do zle partii. Vtedy ludia podlahnu a zacnu uzivat drogy alebo maju nejake problemy, ktore ked si nieco taketo daju tak na ne nemyslia a netrapia ich. No tiez tych ludi velmi lutujem. Drogy su riadne svinstvo!

Pag

V pripade drog sa pozera predovsetkym na to, ako drogy nicia zdravie, ale nejako sa opomina cena, za tu ktoru danu drogu. To, ze drogovo zavisly dokaze predat aj svoje gate, je asi tiez kazdemu jasne. Tragedia je to nielen zo zdr.hladiska, ale najma z financneho, preto by boli substitucne drogy predpisovane lekarom isto dobrym riesenim, lebo to, ze sa Tomas pomodlis tri modlitbicky, nikoho z problemov nevyseka a ani to nebude mat ziaden realny vplyv. A to ze je to hriech uz totalne nikoho nezaujima, kto je zavisly.

tomas 12345

Myslia si že pomocou drog uniknú z tejto reality.a chcú tiež zapadnúť do davu. Nijako im to však neosozi, však čo osoží keby aj celý svet získali ale svojej duši by uškodili ?

dovolenkova

netusim, preco to robia, myslim, ze su nestastni. nikto stastny nepije a nedroguje.
ja nechapem tie vodne fajky, vecer v meste sama vodna fajka na kazdom stole. preco to fajcia, ved to je tiez chemicky jed.

Pag

Lekárnici a chemici by mali vynájsť legálne drogy, ktoré by boli podobné tým skutočným ale s tým, že na tieto drogy by sa nevytvárala taká silná závislosť, inak si s týmto nikdy nikto nebude vedieť dať rady. Ak by niekto prestal so skutočnými drogami, tak by dostal recept a na recept by dostal adekvátnu náhradu za oveľa menšie peniaze. Isto by bol o také niečo záujem a ľuďom by to aj pomohlo.