Stres - ako sa upokojiť?

Príspevok v téme: Stres - ako sa upokojiť?
Leny16

Ahojte, velmi často som v strese do ktorého ma dostanú aj veci ktoré by nemuseli. Napriklad ked mam ist na brigadu (je pravda že ma tato praca nebaví a nemam tam ani kamarátov o to sa mi tam chodí ťažšie), pred navštevou doktora, pred stretnutim s neznamymi ludmi, pred telefonatom, pred prezentovaním práce v škole a tak dalej. Velmi ma to trápi pretože mám často žalúdok "na vode" a znepríjemnuje mi to život kedže som velmi často v strese. Prosím poradte mi niečo účinne na upokojenie čo naozaj zaberá, dakujem každemu :(

Ahhh

Máš podľa mňa úzkosť, nie len stres. Skús si kúpiť guajacuran, ak ti to nebude pomáhať, zájdi za psychológom či psychiatrom, možno ti predpíše niečo silnejšie.

Richardoss

Mozno by bolo fajn brat nejake tabletky. Treba navstivit psychologa alebo psychiatra a povedat mu o tychto problemoch.

mam podobne

mam to podobne, je to velmi vycerpavajuce, jedna takato vec na den a mam dost. ale vycerpava ma aj, ked mam ist na prijemnu aktivitu, ale sa mi moc nechce.

OkenovyFajnsm

Kazdy potrebuje nejake prasky, to skoda, niet na vyber. Mohli nas posypovat rovno cmeliakom, nemuseli by sme nikam chodit.

nosstress

Ono sa vravi, ze pocuvaj svoje telo. Spravne citis, ze tam ist ani nechces a predsa ides, ale na to tvoje telo musi byt aj zdrave, inak bude vysielat zmatocne signaly. Kazdy ma nejake to upokojovadlo, no niekedy je lepsie sa neupokojit a na zaklade toho konat.