Možno moj príspevok bude znieť filozoficky,ale píšem to preto lebo dennodenne tu ľudia riešia problémy,ktoré si vo väčšine prípadov same narobili.Prečo riešite hlúposti a neužívate si život? Všetko odkladáte na neskôr, ak tu niekto píše že nema partnera a neviem čo tak väčšina napíše "si mladý/á máš život pred sebou,máš čas.Ludia ako vy viete kto má život pred sebou a kto nie?Niekto ma pred sebou len pár mesiacov pár týždňov, nikto z vás nevie kedy zomrie.Viete ono aj tí mladí ľudia čo ležia na cintoríne si mysleli že majú čas a vidíte kde skončili.(Nie nepozerám správy ,ale človek nemusí pozerať správy aby vedel ako to vo svete chodí). Pointa?Veď si užívajte každý deň ako by mal byť posledný a neriešte hlúposti.Odidte od zlych partnerov,na nič nečakajte.Zajtra môže byť neskoro.Či chcete svoje dni premárniť,ktoré mohli byť krásne? Porozmýšľajte nad tým a rozumní ľudia pochopia ako to myslím.
Možno klišé,ale pravda
specialne tomasovi posiela Antifón odkaz:
„Niektorí ľudia nežijú v prítomnosti, ale sa veľmi horlivo pripravujú, ako keby mali žiť nejaký iný život, nie prítomný, a čas zatiaľ uniká.“ — Antifón rečník -480 - -411 pred n. l.
Veronika ale co si, dostal sa do ruk sekty a vysvetluje si bibliu od buka do buka. Akukolvek pomoc odmieta, ba prave naopak, on si mysli, ze nam pomaha. Vidis ako v noci prispieva na forum? Tiez prejav zdravotneho problemu.
ma tak zaujíma,či tu má tomáš vyštudovanú teologiu :-)
Defcon, papez uviazol vo vytahu, bol rad, ze odtial unikol.
peknee s tym pavukom
„Niektorí ľudia sa tak boja smrti, že ani nezačnú žiť.“
— Henry Van Dyke
Este som nevidel nikoho, ani papeza ,uniknut z cintorina. To skor uvidis pavuka lezat v klude na bruchu a s nohami nabok, ako to robia vsetky alfa zvierata. Ale pavuka som tak este nevidel, lezat v kludase a oddychovat, vzdy je pripraveny ti skocit do xichtu.... a mas pravdu , ludia tu casto riesia chobotiny.... ale toho pavuka este nikto
Pravda, všetkých nás čaká cintorín skôr neskôr. Nerozmyslajme teda nad tým ako si život čo najviac užiť, ale skôr nad tým ako z cintorína uniknúť. Jedna účinná možnosť tu existuje. Ježiš Kristus ponúka vzkriesenie a život večný každému kto sa ho rozhodne nasledovať. Tak nepremrhajme túto moznost, ktorá je jedinečná a už sa nebude opakovať. Nehľadajme šťastie v pozemských veciach, pretože tie su len krátke a dočasne a vedú k cintorínu. Hladme na nebeské veci!
tak konecne normalny príspevok a ziadne vyplakavanie palec hore :-) Treba zit, plnit si sny vykaslat sa na zlu robotu a zlych ludi okolo seba . Tak tak problemy treba riesit cim skor tym lepsie...
nicneodkladajte a ty si tu každodenne a tie problémy čítaš a rovnako na ne reaguješ, tak radšej nefilozofuj.
Mať tak vaše starosti...