vzťah pri dieťati

Príspevok v téme: vzťah pri dieťati
MartinSchmidt

Ahojte , prosím o radu ... mám manželku , s ktorou máme krásne 4 mesačné dieťa ... ľúbim ich obidvoch najviac na svete ... v poslednom čase sa ale s manželkou hádame ... ona je doma na materskej a stará sa o malého fakt príkladne ... ale mne vyčíta , že chodím do práce , kde nič nerobím , že si sám od seba nezoberem malého , čo nie je pravda , pretože ho prebalím , hrám sa s ním , nakrmím ho a snažím s ním tráviť čas najviac ako len viem ... že okolo domu nič nerobím a aj keď robím tak mi to trvá dlho ( nie som fakt niejaký ,,fachmajster ´´ a všetko sa len učím postupne okolo domu ako robiť , čo robiť ) ... že jej rodina vraj nechce ku nám chodiť , lebo keď prídu tak s nimi len prehodím pár slov a potom sa odtiahnem ( čo je pravda , ale je to proste moja povaha , nie som moc spoločenský typ človeka ) ... a čo je na tom ale najhoršie , tak ja mám pocit , že jej tieto rozumy dáva jej rodina , pretože ma v rodine nechcú ...a najhoršie je na tom , že je strašne domýšľavá a dokáže s jedného výrazu mojej tváre urobiť scénu , že sa tvárim ignorantsky , povýšenecky , kyslo a ešte neviem ako , pritom to tak nie je ( respektíve to tak absolutne nemyslím ) .. ja rozumiem a chápem , že starať sa o 4 mesačné bábatko je veľký psychický tlak , ale mám pocit že všetko vidí len zo svojej strany a keď jej začnem vyčítať veci , že si niekedy neváži aký som chlap , a že platím všetky účty , veď preto chodím do práce a že sa o malého starám ako len viem , tak to všetko otočí proti mne , že ona taká nie je a ukončí debatu ... fakt som ja na chybe a mal by som urobiť viac alebo ja neviem už ..

Anonym222

Jasy napriklad važim svojho muža. Staram sa o deťi ako viem. Hrozi mi vozyk. Vždy ho necham odychnuť s prace ale niekedy to nejde. A som rada že moju chorobu nezdedili moje deti. Lebo je dedična. Chodim aj snimi preistotu na kontrolu. Lebo ortoped ma vistrašil. A ako pišes aj jej pomahaš. Neviem ako to mate vi v domacnosti.

zenaalenormalna

Slovenky su sproste nevedia si vazit dobrého muza co sa o vsetko stara. Slovenske zeny vo vsetkom hladaju len chyby a zlo ci uz v rodine v praci alebo na partnerovi. Je to strasne mne je nasich muzov normalne luto co maju doma za kravy.

jumbacisko

Mamička sa doma nudí, škrie ju, že nemá čas na lietanie po vonku, kávičky, kamarátky a musí sa starať o malé. A na tebe si to vybíja. Len sa o malú staraj ako vieš (po práci prebaliť a okúpať...) a na ňu kašli. Živíš tri hlavy a nemusíš počúvať jej urážky. Takže sa ohraď a postav sajej.

Anonym222

Možná je vičerpana. Ja mam dve male ďeti po sebe a,dosť zdravotnych problemou a ťiež jeto namna vela muž skoro stale v praci. Neboj časom sato zmeni ked ďieta bude večie. Skus sa snou porozpravat pomôcť jej.

vztahzaklad

Moze ist po porodnu depresiu, ale tie mavaju asi len zeny, ktore zalozili rodinu z dovodov nie celkom spravnych a tak sa to na ne vali a zacnu z toho obvinovat aj manzela.
Mimochodom, nie si veducim v praci?

SoriaNella

Myslim, ze to friendly o kterem mluvis, je jen prehnana korektnost, kdy se lidi boji rict svuj nazor. Za sikanu se dnes schova veskera konstruktivni kritika.

robo255

ta. uz je neskoro. utekaj od takej, alebo ju vrat jej rodine :) na toto neexistuje rada kamarat. budes za nedorobenca cely zivot. a ju bude naplnat energiou a stastim ti to dennodenne pripominat. jedine co pomoze, je ukazat jej ze ona potrebuje teba a nie ty ju. a ze tu nemusis byt a mozes pokojne zajtra odist, ked ju tak otravujes. a ked je jej rodina blizka, nech sa o nu postara. ale na to musis mat gule jej povedat toto. mas?

Najčítanejšie články