Aj vam by neuspech u zien takto znicil osobnost?

Príspevok v téme: Aj vam by neuspech u zien takto znicil osobnost?
24rocnychalan

Ahojte, rozhodol som sa pridat prispevok, pretoze chcem uprimne napisat svoj problem a anonymna cesta mi pride ako najlepsie riesenie.. S rodinou to riesit nechcem.. S jednym kamaratom sme sa o tom rozpravali, ale bolo to uz davnejsie.. Vtedy mi sice odlahlo, ale ta tarcha na dusi je tu opat a situacia sa este zhorsila.

Ked som mal 13-14 rokov tak som rovnako ako vacsina z nas zacal pocitovat pritazlivost voci opacnemu pohlaviu. Mal som skvelu partiu kamaratov, s ktorymi sme chodili von. Vela sme hovorili o babach a vacsina z nich si aj nasli prve priatelky - okrem mna. V priebehu polroka to nevyslo hned s troma dievcatami, ktore sa mi pacili, vsetky ma poslali prec so slovami, ze som mily, zlaty, pekny, ale...(rozne dovody - vyhovorky)

Potom som sa dlhsie s nijakou takou nespoznal, v podstate az ked som mal 16 a 17. To boli dalsie dva pokusy, ktore sa skoncili uplne rovnako. Ale uz ma to az tak netrapilo, asi som si zvykol na ten pocit po odmietnuti. V tomto obdobi som stratil aj kamaratov, pretoze som s nimi dost nepekne vydrbal a prestal chodit von - zial bolo to tak, hanbim sa za to, ale spat to uz nejde vratit, takze to nebudem ani viac rozoberat.

Mal som este kamosov a kamosky na gympli, to sme este dost chodili von, ale uz sa do konca gymnazia nic take nepritrafilo, zeby som nejaku babu chcel.

Az kym neprisla vysoka skola. Na jeden odbor som chodil s jednou neuveritelne nadhernou zenou, bola vzdy mila, usmievava. Boli sme velmi zadobre, casto sme spolu robili ulohy, vela sme si pisali a nemohol som sa dockat pondelka kvoli nej :D na konci semestra, ked sme sa uz lepsie poznali, sme opat boli spolu, ucili sme sa a boli sme dost blizko, v takom poloobjati, lezala mi na ramene.. A povedal som jej, ze sa mi pači.. A reakcia uplne rovnaka ako predtym.. Povedala, ze som uzasny clovek, ze ma ma strasne rada, ale...

Bol som z toho najviac sklamany, lebo som sa k nej dostal najblizsie zo vsetkych doterajsich dievcat a myslel som si, ze to vyjde.. Ale bola to mylna predstava a bol to dost tazky pad do reality.

Co je vsak este horsie, zacal som premyslat sam nad sebou, ci so mnou nieco nie je v poriadku alebo ako to, ze sa mi toto stale stane.. Ved sa beriem za dost inteligentneho muza, vela sportujem, takze s fyzickou atraktivitou tiez nemam problem.. Tolko dievcat a vsetky odmietnutia..

Zacal som citat clanky o sebavedomi, prejave muza, tzv. alfa podstate.. A zistil som, ze vela z klucovych vlastnosti, ktore zeny pritahuju, mi chyba.. A aj som tomu uveril..

Mal som 20 r., ked som spoznal dievca, ktore sa mi opat zapacilo a skusil som sa s nou zblizit.. Kopudivu vsetko slo ako malo a zacali sme spolu chodit, hallelujah, vyslo to..

Bol som strasne stastny, ze to odmietnutie neprislo. Po dvoch mesiacoch vztahu slo vsetko fajn a zacal som uz premyslat o tom, zeby sme mohli zacat zit sexualne, ved predsa niesme spolu 2 dni, mala 17 rokov, prislo mi to idealne.. Nevidel som v tom problem.. Az kym mi nepovedala, ze ona kvoli viere nechce mat sex pred svadbou.. Troska ma to zarazilo.. Ale bol som este v euforii z toho, ze niekoho mam a mozem jej tu lasku davat, preukazovat, proste som si povedal, ze nevadi, ja ju budem lubit a mozno aj zmeni nazor.

Uplynulo 4 a pol roka, sme stale spolu. Bez sexu. Rokmi som pochopil, ze ja tak neviem fungovat. Je potrebne si rozumiet, prekvapovat sa malickostami, aby dana osoba vedela aj to, ze ju lubim nielen pre jej vaginu.. Ale takisto je dolezite spolu aj sexualne zit.. Tolko emocii, ktore sme neprezili, tolko lasky, co sme si prostrednictvom milovania nedali.. Sme neustale rozhadany, bez sexu, bez lasky, bez zivota, uz ani rozpravat sa mi s nou niekedy nechce..

Vysledok je, ze mam 24 rokov, som panic, mam depresie, casto si doma otvorim vino alebo palenku a pijem len tak pre seba. Chcem sa s nou rozist, mozno to urobim uz dnes..

Ale co potom? Chodim von s jednym kamaratom a kamaratkou, vzdy sme len traja, nikdy nikto novy, s nikym sa nespoznavam, nezoznamujem.. A aj ked sa zoznamim, dokedy mi opat potrva kym si najdem niekoho? Opat to bude 7 rokov nezdarov? Alebo viac? Strasne si neverim. Je to o to tazsie uz, ze sex ma strasne laka, neviem co so sebou, ked vidim peknu zenu. Ale neviem si predstavit, zeby ma chcela. Ved mam 4rocny vztah, v ktorom ma ani vlastna priatelka nechce.

Netusim co bude dalej. Asi zostanem sam. Mozno ked sa s tym zmierim, bude sa mi lahsie dychat. Ale ta obrovska tarcha na dusi, kazdodenne tlacenie sa slz do oci, pocit, ze 25 rokov sa nenasla ziadna, ktora by pre mna salela a tuzila po mne.. Prerasta mi to cez hlavu, dusi ma to, tazi, mam pocit, ze mam zviazane ruky nohy.. Som na dne. Kto si to precital az potialto dakujem. Uz teraz sa mi trocha ulavilo, ked je to "vonku".

Mam pekne hobby, chodim sa vela bicyklovat po roznych cykloturach v europe.. Vie ma to scasti naplnit, ale nevie mi to ani zdaleka dat ten pocit,ktory by mi dal normalne fungujuci vztah.. Boli to, prakticky neustale.. Mam slabsiu chut do jedla, usmievam sa nasilu, hovorim s ludmi nasilu.. Hovoria mi, ze nevyzeram v poriadku, aj ked sa tak snazim tvarit..

Takisto mam skvelu pracu, ktoru chcem robit uz do konca zivota, vdakabohu zdravu rodinu, ktora ma ma rada.. S uctou ku vsetkemu, nedokazem byt stastny,pride mi to vsetko zbytocne, ked mi chyba taka ta laska.. Co ma byt medzi muzom a zenou..

Dakujem za precitanie, potesi ma, ak som hodite nejake povzbudive komenty.. Je to zufale, ale uz aj to ma potesi ak to niekoho zaujalo a vyjadri sa k tomu.. V hocijakom smere..

Libertz

No popravde ja som tu registrovany ale nejak tu spravy nevidim. Napis mi teda na 19seals94@gmail.com a tam uvidime teda ci cez mail alebo cez messenger.

konspiracie

ešte ma taká vec napadla, ked je taká pobožna, tak by nemala mať problem doniesť potvrdenie od gynekologa že je naozaj panna...????

24rocnychalan

Libertz:

no mohli by sme sa porozpravať. Predpokladam, že sa tu da poslať nejaku sukromnu spravu ked sa zaregistrujem - v nej by som ti poslal bude emailovu adresu, FB, to je jedno..

Mariettta:

Tak v jednom majú pravdu, mať sex so súčasnou by nebolo dobré. A toto teraz adresujem hlavne im:

Ja som nikde nenapísal, že chcem mať silou mocou sex so súčasnou priateľkou. Ja rešpektujem jej život aj jej pohľad na vec, ale to neznamená, že mne to nemôže vo vzťahu chýbať. Neviem aký máte problém, ja som ju k ničomu nenútil, ani by mi to nenapadlo. Zvykli sme sa o tom rozprávať, ale taktiež som k nej vždy hovoril s úctou, veď keď nejakú ľúbite, tak ju nebudete zhadzovať a ani po nej zjapať..problém je v tom, že ja to vidím inak a tým pádom sa k sebe príliš nehodíme..

Z vašich komentárov mi príde, že ma pokladáte za človeka, ktorý berie vzťahy povrchne a chcem mať priateľku, aby som mal sex. Ja však sex - alebo skôr milovanie - beriem tak, že je to jeden z dôležitých pilierov vzťahu, ktorý dvoch ľudí neuveriteľne spája - nielen fyzicky, ale aj emocionálne. Samozrejme, že je to veľmi príjemné a určite aj zábavné, ale má to pre mňa aj hlbší zmysel. Len vy asi keď zbadáte rozchod za účelom nedostatočného alebo žiadneho sexuálneho života, tak v tom hneď vidíte povrchnosť. Otázka je, kto je potom povrchný?

BezNarokov

Nic si z toho nerob. Ludia sa stretavaju, dávajú dokopy a rozchádzajú. Nájdeš si inú. Alebo kľudne s nou zostan, ale potom nevyplakavaj akú chybu si spravil. A nepocuvaj svatuskatov a konspiratorov, ktori vo vsetkom vidia konspiraciu. Je to len ich zjednodušene vidienie sveta.

Mariettta

Vykasli sa na panbickarov co ti pisu ze sex je hriech a je povoleny max. ked chces splodit dieta. Sex je normalna potreba, priroda ho sice zariadila za ucelom rozmnozovania, ale my ludia mame trochu viac rozumu aby sme si ho vedeli uzivat cely zivot bez toho aby sme zakazdym splodili deti. Je uplne normalne ze ti leze na mozog ked sex nemas, ja by som hentak tiez nechcela zit. Ale preto aby si si nasiel dievca na vztah aj so sexom musis nieco urobit. Necakaj ze sa ti nejaka sama vrhne k noham. Najskor sa rozid so sucasnou, potom hladaj. Je jedno ako to urobis, ci skusis nejaku najst cez spolocne zaujmy, cez kamaratov, cez zoznamku. Len to proste ber tak, ze kym najdes taku s ktorou si sadnete obaja moze to dlho trvat. Lebo nejaka sa bude pacit tebe, ty jej nesadnes. Mozno sa zas nejakej budes pacit ty ale ona tebe nie. Z takych veci by si sa nemal zrutit ale brat to ako normalnu vec. Hlavne tej zene neklam a nehraj sa na niekoho kym nie si. Kludne priznaj ze si panic, ta prava ta bude mat rada takeho aky si.

Libertz

No precital som to tu cele aj s komentarmi a musim povedat ze ten nadpis je celkom zavadzajuci, ja by som to nevidel ako neuspech, je nas mnoho takych v tvojom veku obzvlast na tychto roznych internetovych forach co naozaj ten uspech nemali, z roznych dovodov. Ty to mas super v tom ze dobre vyzeras, mas dobru robotu a ziadny problem s penazmi. Kolko chalanov si toto moze povedat? Robo to vystihol podla mna celkom ok. 4 a pol roka je strasne dlha doba a je pochopitelne ze ti to chyba. A to pisem ako veriaci krestan. Svet proste nie je ani zdaleka tak idealny aby to vsetci veriaci krestania mohli mat hentak ze po svadbe, tu niesme v raji... treba sa nato trochu realisticky pozerat. Ja som natom dost inak nez ty, ja si mozem povedat ze nemam uspech v tomto smere, lenze musim aj podotknut ze ja som introvert, kedysi som mal aj socialnu fobiu no asponze z toho som sa dostal na strednej. Avsak ja som na strednej nic dokopy neinicioval aj na holky co sa mi pacili, velmi som sa hanbil. Zacal som s tym asi az cca pred 2 rokmi realne (tiez mam 24 ako ty).. akurat ze ja mam malicko moznosti v realnom zivote, takze som to skusal hlavne vselijak cez internet. Ako introvert mam dost problem oslovit holku, plus vyzor je skor moja slaba stranka. Neni to tak davno co som mal aj nizke sebavedomie a to sebavedomie je prave podla mna to najdolezitejsie (plus moznosti). Teraz uz je to ine no, ale samozrejme ma to stale v kutiku duse trapi, no da sa povedat ze nedavno teraz cez leto som sa nato vykaslal. Z mojho pohladu mne by stacil aj hentaky vztah co si mal ty.. aj ked nie tak dlhu dobu.. stacilo by mi to aj na par mesiacov, je to proste uhol pohladu chapes. Inak kebyze chces daj sem nejaky kontakt mozeme o tom viacej pokecat, vyzeras byt ako solidny clovek.

ZianechajZit

Znicena osobnost ? Skor zistujes, co chces a podla toho co pises, ty si uspech predstavujes zavrseny sexom, tvoja priatelka zas svatbou. Tak ako nedokazes zmenit svoje priority ty sam, nemozes to chciet ani po nej. Vsak ma len 21 rokov a ty ju uz nutis prenastavovat svoje priority s ktorymi zije odjakziva. A mimochodom, su rovnako sebecke jak tie tvoje, ale aspon ma ta zena rozum, narozdiel od teba. Ty by si kludne riskoval spravit jej dieta. Myslis si, ze taka bude brat antikoncepsiu? S tym sa mozes rozlucit, akurat sa jej zacnes hnusit a podla vsetkeho uz aj hnusis.

ozoon

tomas 12345 a bj2 dvaja nevyliecitelny pacienti. Kazdy zdravy muz potrebuje sex ako sol , aj boh to tak chcel , ked nas tak stvoril ,len blazni to nechapu.

tomas 12345

Moc si si svoj život zameral na sex. Dokiaľ to nezmenis tak sa budeš trápiť a zblaznis sa z toho. Nájdi si svoj zmysel života v Bohu.