zvracanie

Príspevok v téme: zvracanie
prezrata

Velmi som sa prezrala a boli ma brucho, tlaci v krku, no nedokazem a hlavne ani nechcem zvracat, no uz som bola 2krat na wc, ked sa mi zdalo, ze to pojde von, napokon ma len par krat naplo, no nezvracala som. Dala som si Bysitrinku a teraz popijam matovy caj. Zda sa mi, ze je uz snad o cosi lepsie, no i tak sa bojim toho zvracania. Myslite, ze sa to uz neda zastavit a skor ci neskor to vyzvraciam alebo by sa to dalo zvratit? Nechcem zvacat, desim sa toho.

prezrata

Zapla som si ventilator,pijem vodu s ladom a citronovym sirupom a snazim sa sediet, sem-tam prejst po izbe. Este stale nam trochu tlak v zaludku, mozno si dam este 1 Bystrinku, nech sa mi lepsie odgrgne, no a o par hodin vyriesim to, co je v crevach, ale to snad spravi kava jak obyvkle,

petrolejka

Otvor si okno
Zjedz mensie jablko
A prechadzaj sa po byte ci dome ,
nelez musis chodit aby sa travenie nastartovalo

prezrata

Ked by som lezala, tak je vacsia pravdepodobnost, ze ma to chyti? Lebo spominam pred par rokmi, ze ma to chytilo, ked som si sla lahnut, ale vtedy som prezrata nebola, bola to nejaka viroza.

liekinfo

Potrava sa pomaly bude presúvať do čriev, o pár hodín to prejde, zatiaľ sed pri počítači, pretože žalúdok pracuje gravitačne. Pitie tekutín na ktoré máš chuť pomáha, ľahšie sa to posúva.