Ahojte.
Často sa mi stáva a robí problém, že keď spoznám na zoznamke babu a ja ju cez záujmy zaujmem, tak na zoznamke všetko v pohode, vyvíja sa to ako má, píše ako by takého muža uprednostňovala a chcela (proste vidím tam nádej), no keď jej potom neskôr navrhnem presunúť sa na fb, aby sme si častejšie písali, tak cítim akoby záujem klesol :-| ...skrátka menej emoji mi ako na zoznamke, dlhšie čakám na správy, a cítim, že nie som ja ten prvý komu píše.. :-\ ...preto sa pýtam ako toto zmeniť, ako u baby vzbudzovať väčší záujem, aby som ja bol ten prvý ktorému odpíše a budem ja tým, na ktorého si hneď prvého spomenie?
Ako si udržať záujem dievčaťa?
Takto je to v podstate u viacerých, nielen u nej. Proste cez tú hranicu sa neviem dostať a to jej môžem hneď odpisovať, navrhovať stále nové témy na kecanie, ale ona so mnou pokecá len, nepovie čo mi na mne vadí a mňa to tiež štve, že sa neviem posunúť ďalej.
Ešte doplním, že mňa si tá baba ešte nepridala medzi svojho priateľa na fb, hoci som jej žiadosť poslal a takto to už je niekoľko dní.. Mám pocit z toho, ako keby nakoniec nič osobnejšie medzi nami nemalo byť ...tak mi to celé pripadá..
27Paulito27: Viem, dosť som sa už za môj život v tom stihol sklamať.
Priest: Zatiaľ to neviem odhadnúť jednoznačne čo je jej hnacím motorom, no myslím si, že výzor. Videl som ako polajkovala každý príspevok takého chalana ktorého mala v priateľoch a medzi nimi aj fotky najmä a srdiečkom. Podľa mňa bol krajší, že by to tak mohlo byť.
Neviem to však povedať jednoznačne, no čo som si pozrel jej fotky na profile, tak ten chalan tiež dal srdiečko na jej fotku a si myslím, že asi je to ten, ku ktorému má myslím takú vyššiu náklonnosť.
Baby sú rôzne, no ja myslím, že si neskutočne veľa zakladá na výzore. A keď aj má pre ňu zaujímavé záujmy, tak skôr u nich prevýši výzor nad záujmami, si tak myslím..
Mariettta: Tak ja by som rád nepísal stále novým babám, no ale keď u žiadnej to nevidím nejaké jednoznačné, že sa niečo zmení a prehĺbi sa medzi nami vzťah a tak teda hľadám ďalej inú a snáď schopnejšiu, čo si so mnou s omnoho väčším záujmom pokecá. Ja nie som nejaký 18 ročný, čo ešte má kopu času.. Ja už mám dosť rokov, tento mesiac budem mať 27 a cítim aj sám, že nemôžem len tak čakať či sa niečo zmení samo. Nemal som ešte babu, tak aby sa to aj u mňa zmenilo.. Možno sa sklamem a nebudem mať ani zďaleka tú jednu babu (pravú), tak aby som nemal neskôr problémy, lebo už teraz som dosť divný na túto dobu v tomto, tak aby som aj vedel fungovať vo vzťahu.
To čo som spomínal lasonke, tak to ani nebol vzťah, lebo vzťah nemôže trvať len 1 mesiac.. Ale aspoň malé základy, čo mi niečo priniesli to pre mňa boli, keďže som takto nežil.
Lasenka: Tak ja by som rád miloval babu, ale snažím sa držať odstup, pokým to nie je z jej strany jednoznačné. Nechcem sa sklamať. Už sa mi stalo, že ja som bol nakoniec ten čo ju miloval, a nie aj ona mňa ako by to malo byť.
27Paulito27
súhlas. Netreba mať žiadne očakávania a idealizácie lebo to bolí.
To platí v živote vo všetkom.
To že si s nejakou rozumieš, neznamená, že sa hneď zaľúbi a budeš prvý na koho si spomenie :D Hlavne nečakaj nič od zoznamiek a nebudeš ani sklamaný ;)
Find love
zisti čo sú jej životné motivácie/hnací motor. Keď tenisky tak si kúp najdrahšie/najlepšie tenisky. Ak svaly tak začni cvičiť. Ak grázli tak buď grázel.
A preco hladas furt nove a nove baby? To nevies zostat s jednou co ti sadne? To ze ti neodpise hned este nemusi znamenat ze nema zaujem alebo ze uprednostnuje niekoho ineho. Nemal by si mat take poziadavky lebo isto ma aj kopu inyvh veci na praci ako vkuse ti hned odpisovat