Chlap-melancholik, názor?

Príspevok v téme: Chlap-melancholik, názor?
Ilonkova

Ilona (26r.). Váham či ísť do vzťahu s istým chlapcom-melancholikom. Hm, neviem, páči sa mi, aj jeho osobnosť, je rozumný, len je menlancholik, no a on sa tým ešte aj hrdo chváli "som ten najväčší melancholik, akého v živote stretneš". Povedala som mu, že si to len vsugeruje, tento pocit, že môže byť šťastný, veselší, no on sa mi vysmial a v trvalé šťastie vôbec neverí. Vyžíva sa v smutnej hudbe, má z nej doslova ograzmus, je často vážny, filozofický, niekedy v ňom vidím deda a nie chlapca. Dokonca sa urazil a povedal, aby som za ním nechodila, keď som povedala, že byť melancholikom, je choré, že však ja ťa nenútim byť so mnou, povedal mi.

momentik

povodne sa depresia nazyvala melancholiou;
neviem, ci su vhodni do vztahu, hlavne s protikladom,
mozno dvaja rovnaki si nepolezu na nervy, ale neviem, to len hadam

merunka

podla toho čo píšeš ten chlapec ťa má u riti, tak aký "vzťah" chceš riešiť..??????? mna umrnčaní ludia, uplakaní, čo sa iba ľutujú iritujú..

Matyo

Ty si snáď klinický psychológ, že hodnotíš kto je po mentálnej stránke zdravý alebo chorý?! Melancholik je jedným zo 4 základných typov temperamentov, nie je to nič výnimočné, to len zbytočne ukecaní, hlúpi a nudní sangvinici si myslia, že každý kto je iní ako oni musí byť hneď vadný...

Kin

Tak nechoď s ním do vzťahu. No čo urobíš. Vyzerá byť zarytý.
To s tou hudbou, to je skôr znak nevyspelosti.

fajnfajn

A ty sa onho bojis alebo ho lutujes ci co ti na tom celom vadi....venuje ti malo pozitivnych pocitov?
Neviem, ale ak sa neutapa v depke a samovrazednych myslienkach, ktorymi by ma zasoboval, tak melancholik je fajn - ma svoju hlbku, tym padom je introvertom, introspektivnym a viacmenej mu je fuk jak to beru druhi....proste zije svoju pravdu a nehra divadlo.