Mám 14 a hľadám nejaké dievča ktoré by bolo rado vo vzťahu kľudne aj intímne(pozdejšie)
Vztahy
Mas este dost casu. V strnastich este netreba vztah.
Guga12- ty si taka roztomila a tak nadherne sa vyjadrujes, zeby clovek plakal. Uchovaj si svoju nevinnost a mudrost, lebo tento svet ta bude chciet zatiahnut do akejkolvek stoky sae ty sa nedaj! A budu ta presviedcat ze co je nenormalne je normalne a naopak!!
To ako vážne v 14tich riešiť nejaky vzťah? Myslim že v tvojom veku by si sa mal zaujímať hlavne o školu. Nepoviem keby maš 18 ale takto?
Ja ti dam intimne zasran 14rocny!!!
Chystaj veci di skolu uz, krati sa tito!!!
ahojte, o pár dní mám 13 rokov a som dievča. Kamarátim sa aj s chlapcami, aj s dievčatami, ale väčšinou a radšej s dievčatami, lebo chalani to majú v hlavách nejak inak a divne. Mám jedného kamaráta, s ktorým sa stretávam denne a je taký normálny, že by mohol byť kľudne dievčaťom.
To ako chceš s niekým chodiť, s kým budeš mať potom sex? To ako má niekto vedieť, či bude chcieť mať o pár rokov sex s Tebou alebo nie?
Ja sa na sex pozerám, ako na niečo, čo ma nezaujíma a čo sa ma netýka. Teda áno, pozerám filmy, zaujímajú ma vzťahy medzi mužom a ženou a predstavujem si aj romantickú svadobnú noc. Akože mi môj manžel dá nádhernú dlhú bielu nočnú košeľu s krásnou výšivkou a povie mi: Moja najdrahšia - a povie moje meno. Túto nočnú košeľu som kúpil pre Teba, lebo Ťa ľúbim. A odovzdá mi ju zabalenú do ružového balíka s veľkou ružovou mašľou. Ja si ju oblečiem a budem sa pozerať do zrkadla a budem šťastná. Potom ma chytí za ruku a to pokračovanie, čo robia dospelí.
Podľa veku by sme sa akože hodili k sebe, k tomu, čo píše túto tému. Len naše rozmýšľanie je totálne iné. Moje kamarátky - rovesníčky rozmýšľajú tiež tak ako ja - zvykli sme si navrhovať a kresliť nočné košele na svadobnú noc a svadobné šaty. Ale sex?
Kto by chcel sex s deckom? Veď aj Ty si ešte decko a až o 4 roky budeš dospelý.
Doteraz som toto nechcela písať, lebo som nechcela, aby ste si mysleli, že som namyslená. Neviete, kedy je to, že už má väčšina chalanov aj rozum? Teda že ho vie normálne používať? Myslím väčšina, nielen podaktorí.
venuj sa radšej škole, neboj už čoskoro, prazdniny končia...