Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bradavice na nohe

Príspevok v téme: Bradavice na nohe
Janci123

Ahojte chcel by som sa opýtať mám bradavice na nohách .. mám ich vela na jednej nohe možno aj 30 na druhej tak 3... chodil som chvílku na vypalovanie dusíkom ale už sa mi tam chodiť nedá kedze som sa prestahoval.. natieram si na to werumal a každý den si mocím nohy vo vode so solou a octom.. ale nevidím ziadne zmeny.. máte stým niekto skúsenosť ,že ste ich mali viacej ? a čo vám pomohlo ? dakujem pekne za odpoved :))

swistica

Rozlisujes pri napichovani rozne kozne vyrastky - kurie oka, bradavice, tukove vyrastky, pluzgiere? Je tam rozdiel v akupunkture? No a tu konkretne ide o plantarne bradavice, cize tie asi len tak neodpadnu. Tam sa ako meni ich vyzor a stav?

mjanik

swistica-napichnem jeden bod na ruke a bradavica akoby vyskla.Príklad:pani prišla s iným problémom a medzi rečou sa sťažovala,že jej rastie bradavica v očnom kútku a bojí sa ako jej ju vyoperujú,keď je tak blízko oka.Navrhol som preliečiť ju akupunktúrou.Súhlasila.Po druhom napichnutí náhodou siahla na ňu prtom a tá odpadla!!!!

swistica

mjanik - mohol by si tvoju metodu viac opisat - co s pacientom robis, ako sa meni a reaguje bradavica, ako dlho trva jej odstranenie?

swistica

Treba posilnit imunitu - napr. rakytnikom, hlivou a pod. Z ludovych receptov sa odporuca namocit citronovu koru do jablcneho octu a tuto koru na noc prikladat. Dakto napise, ze mu to pomohlo, dakto napise ze nie. Najistejsi mas podla mna ten dusik, alebo potom este laser (no za ten sa plati). Ved kozni lekari su iste i v novom bydlisku. No a este ked pises, ze si to macas, tak nezabudaj na cisty utetak a nedotykat sa inych casti tela. Su prudko infekcne.

PS: kuriek oko je nieco celkom ine ako bradavica