Som závislý na League of Legends

Príspevok v téme: Som závislý na League of Legends
RoboCop

Ahojte,
mám taký problém, ktorý má trápi už pár rokov. Už ako názov napovedá stal som sa závislý na LoL-ku. Neviem, ako si s tým mám poradiť. Už niekoľkokrát sa mi podarilo prestať sa hrať na dlhšiu dobu ako 3 mesiace, ale vždy sa do toho naspäť dostanem. Je to ako droga. Keď sa hrám mám pocit blaženosti. Pri niektorých vypätých hrách sa mi dokonca rozbije srdce a "o**ebe mi dekel". Strácam tým strašne veľa času ,a keďže som na ťažkej škole určite mi to aj zničí život.Nerobí mi problém sa hrávať aj 18h denne. Hrávam zvyčajne ťažkých champov,lebo som nadpriemerne inteligentný a ostatné by ma nudilo. Najviac som sa dostal do platinovej divízie.Myslím si, že LoL-ko má aj dobré vlastnosti, napr. sa vždy musím kontrolovať aby som sa nenahneval, keď váš jungler vás negankne celú hru...to máte tak,poliaci.Toto je link,čo posielam, keď vyhrám www.youtube.com Pomôžte inak si to môžem rovno hodiť.

BJ 2

18 hodin je fakt extremna zavislost, snaz sa to vtesnat do 2-4 hodin denne. A este nieco, vyber si preboha inu hru, Lol to je urazka inteligencie. este aj toho zanru, prejdi ked uz tak na dotu, ktorou to zacinalo. To ma nejake korene a hlbku, ale lol, to je urazka hry.

CoachTomas_sk

Ahoj,

ak chceš naozaj prestať, potrebuješ motiváciu. Dohodni sa s niekým, že mu dáš napríklad 1000 eur a ak si zahráš LoL-ko, on si ich nechá. Vráti ti ich až po pol roku, čo nebudeš hrať.

Prípadne, ak si vážiš svoje zdravie, tak sa môžeš nechať niekým zbiť, pokiaľ budeš znovu hrať. To je celkom silná motivácia.

Nájdi si iný koníček, čo bude stimulovať tvoju inteligenciu. Nepoznám ťa, tak ti neviem presne poradiť, čo by to mohlo byť.

Coach Tomáš