Aku najhorsiu pomluvu ste na seba poculi?
Pomluva
poprava, ty si si pomylil stranku.
Pomluva nie je spisovne slovo. Cechizmus.
Najhorsie to bolo v prvom rocniku na ZS, kedy som sa 3.10.1984 o 7:43 (13 sek. priblizne) dozvedel, ze na mna jeden spoluziak povedal pred ostatnymi, ze som do Zuzky, pricom ja som bol do Jurka:-( A on ma kvoli tomu nechal, hoci sme spolu uz pol roka cca. randili, lebo som ho podplacal sladkostami, ktore otec kradol z Je.noty, pre ktoru pracoval 4,5 roka ako sofer. Vtedy sme to mali tak.
Ze si pisem sam so sebou. Nie je to pravda.
Ze som vraj bonzla deti v nemocnici, ked sa zabavali na balkone a mne sa nedalo spat, kedze ma to vyrusovalo. Proste to ktosi zvalil na mna a bonzoval v mojom mene alebo slo o nejake nedorozumenie. Sklamalo ma, ze to s nimi hrala aj jedna starsia doktorka a ked som za nou sla, ze preco o mne siri lzi, nasurovo predo mnou utiekla bez akehokolvek vysvetlenia, krava.
Najhorsie to bolo v prvom rocniku na ZS, kedy som sa 3.10.1984 o 7:43 (13 sek. priblizne) dozvedel, ze na mna jeden spoluziak povedal pred ostatnymi, ze som do Zuzky, pricom ja som bol do Anicky:-( A ona ma kvoli tomu nechala, hoci sme spolu uz pol roka cca. randili, lebo som ju podplacal sladkostami, ktore otec kradol z Je.noty, pre ktoru pracoval 4,5 roka ako sofer. Vtedy sme to mali tak.