Aku najhorsiu pomluvu ste na seba poculi?
Pomluva
ty mas co hovorit, Ivane
Toto je najnovsia pomluva a tyka sa mojho priatela ale tym aj mna. Kolega z prace, stary vysuseny dedek. Dost ukecany som s nim kecavala a boli sme nieco ako kamosi. Ja nemam problem priatelit sa s ludmi akehokolvek veku. Ale dedek ma zacal srat ked si na mna zacal robit naroky. Neviem ako co si o sebe mysli a ci nema ziadnu sudnost. Zacal ohovarat mojho priatela hoci ho vobec nepozna a v zivote ho nevidel. Ani ja som mu o nom nikdy nerozpravala takze nic o nom nevie. Zacal si vymyslat kraviny ako ze priatel ma bije, on to vie lebo som sa zmenila. Mohla som mu milion krat hovorit ze to neni pravda, ze priatel je najlepsi clovek v mojom zivote a som s nim stastna. Nie, to nie je pravda, klamem a zmenila som sa a on vie ze ma bije. A ked tuto loz zacal sirit aj medzi kolegami mala som toho dost. Jak niekto moze byt taka svina a takto sa mi snazit nicit zivot. Ja by som sa od nikoho otlkat nedala a keby ma priatel fakt bil uz davno by bol byvaly. V skutocnosti je fakt uzasny. Jediny kto mi nici zivot je tento dedek hnusny.
Ze som nepriatelska k zakaznikom, ze len jedovato trieskam a plieskam vecami, ze som pomala, ze to rebro vobec nebolo zlomene a ze ta marodka nemala byt, ze som prisla do roboty namiesto o piatej az o siedmej - toto narozpravala jedna a ta ista osoba. Az kym som neprisla o robotu a potom uz bola spokojna. Na druhu kolegynu zase intrigovala, ze je pomala a nebola to pravda, lebo ta kolegyna bola rychla. Pani intriganka sa dobre bavila. Aj ta kolegyna prisla o robotu.
Že vraj ho mám malého.. nezmysel..
Sofa nebud zas mudra, ty lietadlo.
po svojom :-P
Pomluva nie je čechizmus, ale je to zastaralé, knižné slovo a je súčasťou slovnej zásoby slovenského jazyka. Takže kto je tu "trúbka" a myslí si o sebe, že je lietadielko? : )
Zaiden zamindrakvoanec-ty po akom pises moja? :-D
Ja si inak tiez myslela, ze prisiel nejaky Cech, co by mi popravde vobec nevadilo....ja sa tiez ne ceskych forach neobmedzujem, ak pisem slovensky a zaiden zamindrakvoanec mi to nevyhadzuje na oci...asi si Cesi menej zamindrakovani nez Slovaci, tak mi to pride.
Si na ceskej, alebo slovenskej stranke? Ale kedze si trubka iste si si rozdiel nevsimla :-)) proste to bije do oci.