Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co to vyteka z penisu este pred ejakulaciou?

Limonka

Monikka a Nikpia máte pravdu .... nehovorím, že chosefina že sa vyjadruješ ako sedláčka aj ja som z dediny a som naučená hoovriť nespisovne ale tak ked už niekto povie vypalcoval ... to už je sila ...to máš asi s tej pesničky suvereno palcuj riť tak to je teraz strašne "IN" hovoriť ... A poviem ti takto pokial si utrel "kvapky šťastia" ako si to nazvala a začal ťa potom "palcovať" tak je mala šanca, že by si stoho ola tehotná pretože už len to že to neboli spermie ale aj keby boli nevydržia vonku dlho a za druhé jak by ich tam strekol ... jak by ti ich dostal až do krčka maternice... podla mna tieto základne veci si sa mala dávno učiť na ešte v 8 triede pokail si dobre pametám a to som o rok staršia ako ty ;) a ti poviem máš sa teda čím chváliť ;)

sewie

Blondula, povazuj sa za stastlivca-da sa z toho otehotniet! nie vzdy ale aj tato "vodicka" moze obsahovat spermie. Jedna kamoska tak ma uz 2 rocneho sina z takejto "vodicky" a dalsia je v 5-mesiaci. takze bacha ma tu "neskodnu" vodicku

Lulu2011

nikpia - ja sa tu tááák rehocem, ze svinstvo stastia :))))

toto su najlepsie temy na zasmiatie

aj ked decká, fakt sa trosku zdokonalite v tom co chcete robit, lebo so sexualnym zivotom s azacina vtedy ak clovek ovladza fyziologiu a taktiez je aj psychicky pripraveny, nielen fyzicky

blondula

nech si robi :DDD este bude musiet urobit ked jej menzes meskat bude :DDDD na Slovensku je asi najväcsia spotreba tehotenskych testov z celej EU :DDD

blondula

noooo...aj ja som sa pobavila tuna :DDD takze k tej vodicke.ono aj zena zvykne vlhnut pred zvrusenim.v mojom pripade tiez niekedy byva vodicka.takze to ma taky zvlhcujuci efekt,aby penis siel lahucko tam,kde zvykne chodit :DDD preto aj im vyteka ta "vodicka" :DDD keby sa z toho dalo otehotniet,tak ja rodim kazdych devät mesiacov :DDD sanca je velmi nizka az miziva !!

Matuška

čaute to som zase ja :) práve som si spravila tehotenský test a bol negatívny :) takže tá vodička čo im vyteká má asi vplyv len na niektoré organyzmi :) takže ja nie som tehotná :)) jupí :)

Matuška

Ahojte, mám 17 a s priatelom sme mali prvý sex .. nespravcil sa do mňa a vyteka mu s tade taka vodička že či som ohrozená alebo nie .. išli sme bez kondomu ... dakujem