Ako sa zachovať

Príspevok v téme: Ako sa zachovať
noname4

ahojte, zoznamila som sa na internete a intenzívne si s niekým písala. Zabŕdlo sa aj do sexuálnej témy, ale narážky som sa snažila odraziť, ale zato som mu napísala, ako si predstavujem bozkávanie.
Nato mi napísal niečo v tom zmysle, že som sexuchtivá, až až.... čo ma pohoršilo, a riadne som si to vyprosila, na čo sa mi ospravedlnil.
potom sme ďalej komunikovali a ja som sa dozvedela niečo dosť osobné, načo som napísala akosi všeobecne formulovane, že nikto nie je v jeho koži, aby posudzoval a že koná tak, ako cíti.
A zrazu ticho. Neviem prečo.
To je, že písal aj tak, že čo robil a čo plánoval robiť, a na to som sa v odpovedi nezamerala, nepoložila ďalšiu otázku...pravdu povediac, očakávala som, že sa ma spýta, ako sa mám ja, alebo čo som po práci robila.
Tak teraz je už 2. deň ticho a nechápem prečo.
Nechcem sa mu pripomínať, aby si nemyslel, že si robím nároky že tak a hentak, alebo aby som mu nedávala najavo, ako veľmi mi na komunikácii s ním záleží. Na druhej strane som mu dala všeobecnú odpoveď bez otázky, na ktorú by mal odpovedať. Ale veď aj on sa môže pýtať mňa... nielen ja sa ho vypytovať a on celý rád, že môže o sebe rozprávať...
Cítim sa smutná a sklamaná... svojimi správami ma inšpiroval sa viac venovať záľubám a žiť viac naplno, športovať, čítať, ísť do kina aj sama.... a teraz zrazu nič?

sandrra

tak sa venuj tomu, comu ta inspiroval a nanho zabudni, vypusti zo svojho zivota tak, ako ta dokazal vypustit on...niekedy je to takto jednoduche

noname4

napísala som mu, keď sa už druhý deň do večera neozval, hoci mi predtým napísal aj viac správ za deň. Včera som mu po tom vysvetlení napísala, ale až neskoro večer... a inak si zrátam, za ako dlhý čas po mojej práce odpíše a začnem tak robiť aj ja. Alebo tým seknem úplne... lebo sa vlastne psychicky zamotávam do niečoho, čo je pekné, len ak to funguje.

noname4

potom ako som si vyprosila, že som sexuchtivá, sa mi ospravedlnil. ja som mu vysvetlila, ako som myslela to, čo si on ako sexuchtivosť vyložil a na to sa ma spýtal, že čo má teraz robiť. A ja som sa ho spýtala, čo by si želal on. Na to on, že si písať. A tak sme si písali ďalej, aj keď nie tak vrúcne, ale predsa. A to, že som sa ho pýtala, či sa niečo nestalo, malo zmysel, lebo mi deň predtým písal, že musel ísť na pohotovosť kvôli chrbtici také mal bolesti a potom, že napriek všetkému musí na turnaji cvičiť, aj keď je celý dolámaný.

knihakniha

toto si nemusela spominat - že sa oňho bojím, či nemal nehodu, alebo neochorel. to je take divne. proste mu pises, ked nepise on a hotovo, nech si mysli co chce.

knihakniha

noname4, stale je tu moznost, ze odpovedal len zo slusnosti. kedy si mu napisala, ze nechces stretnutie? mozno preto sa vtedy odmlcal

noname4

tak som to nevydržala a včera v noci som mu napísala niečo v tom zmysle, že mi nemusí písať, ak nechce, nemám žiadne nároky a ja mu píšem len preto, že sa oňho bojím, či nemal nehodu, alebo neochorel.
Tak mi ráno odpísal, že mal toho veľmi veľa, napísal v krátkosti aj čo všetko, a že všetko stresujúce, tak mi radšej nepísal, lebo nechcel ten stres prenášať do našej komunikácie.
A mne sa uľavilo. Ešte som mu neodpísala... ale asi len napíšem, čo všetko som robila vo voľnom čase...a reakciu na jeho aktivity...
Aj keď si dodatočne pripadám ako hysterka...
Tomas: snažím sa neupínať sa na partnerský vzťah, ktorý tu ešte ani nie je, veď je len virtuálny. Píšeme si nie v rámci nejakého portálu ale na osobné mailové adresy a vymenili sme si foto. Stretnutie som navrhla prestať riešiť, keď mi napísal, aká som sexuchtivá. Nechcem sa stretnúť tak, že by si toto o mne myslel... tak čakám ako sa vyvinie komunikácia...
no a to upínanie...vieš, to je tak, že si predstav, že sa s niekým dennodenne rozprávaš, dozvedáš sa o ňom všetko možné zaujímavé a dáš niečo napriek tomu, že si introvert aj Ty zo svojho života. A zrazu z jedného okamihu na druhý o to prídeš, bez adekvátneho vysvetlenia. Život ide jasné ďalej...len si uvedomuješ, ako veľmi si sám...

knihakniha

velmi sa mi paci, ako si vystizne opisala situaciu aj ako uvazujes. ano, logicky je rad na nom, ale ako vidis, chlapec nie je na takej urovni ako ty alebo mu ide o nieco celkom ine. ano, mohol by sa pytat aj on, nepyta sa, dovodov moze byt vela.