kto mi poradí gynekológa v BB

jankucha

Ahojte, takze ta Petrovicova je dobra? Bo ja tiez zhanam noveho gynekologa.. A chodim k tomu v budove Slovenky ktory sa stahuje do Podlavic. Niekto o nom hovoril ze najhorsia skusenost.. ak to bolo o nom... Ale ja sa este na porod tak skoro nechystam. Mam skor vecny problem s kvasinkami a ten moj nemenovany doktor mi moc nepomaha a lezie mi pekne na nervy... Neviete nieco poradit? Dik:-)

annanana

Tak bola som v tom NovaMede na vyšetrenie a som nadmieru spokojná. Síce som bola objednaná na pol 11 a zobrali ma o 12h, ale doktorka aj sestrička boli velmi milé a všetko mi povysvetlovali. A čo sa týka platenia som velmi prekvapená že som nič neplatila!!!!! A dokonca mi robili sono za čo som vždy v BA platila minimálne 300sk. A tu nič!!!!!!Super.
Všetký nerozhodným môžem len odporučiť.

kola

novamed je vyborna sukromna klinika,len neviem,ako je to tam s platenim.ja tam chodim na ocne,to su bezne kontr,ide to tam rychlo.neviem ako na gynde,ale kamoska tam za vysetrenia platila???daj vediet,ako si dopadla.

annanana

Ďakujem Vám za milé ohlasy. Inak u tej Petrovičovej somm bola ale už nepríma žiadne nové pacientky. Škoda. V Roosweltovej nemocnici som tiež bola ale taktiež ma nechceli prijať. S takýmto prístupom som sa ešte nestretla. Nakoniec som sa objednala v NOVAMEDE ale majú dlhé čakacie doby. Tak na prvé vyšetrenie idem až o 2týždne. Vraj to stačí.
Inak má niektorá z Vás skúsenosti s touto súkromnou nemocnicou? Poradte. A ešteraz dík. Prajem Vám všetkým krástny deň.

kola

lezala som 5tyzdnov v Rooseveltke,na gynde na udrziavani,a na lekarov nemozem povedat krive slovo.ja chodim k primarovi,ale ten ma toho strasne vela.annanana chcela lekarku,a petrovicova je klasik,u nej som tiez bola par krat,mam tam kartu.pohodacka.