Problém komunikácie s dievčatami

Príspevok v téme: Problém komunikácie s dievčatami
Sikuliacik

Ahojte mam taky problem už strašne dávno sa mi stala taka vec ešte na základnej škole mi spolužiačka zrobila orálny sex bol to koniec 9 ročníka všetko bolo v pohode až pokiaľ sa to o dva dni neskôr všetci nedozvedeli začali sa mi smiať z najlepších kamarátov sa zrazu stali najväčší nepriatelia stále sa hovorilo len o tom tie letné prázdniny ktoré prišli boli najhoršie v mojom živote bol som u babky a strašne ma ta trápilo nechcel som nikoho stretnúť z triedy ešte dobre ze BA je dosť veľká hanbil som sa ako pes stále som len myslel na to..... najhoršie potom bolo keď som išiel na strednú školu tak tam išli aj spolužiaci/ky zo základnej celú strednú som sa len bal aby sa to nedozvedeli ostatní spolužiaci s ktorými som bol v triede neviem prečo ma to vtedy tak trápilo teraz mam 24 a je mi to úplne ukradnuté no ale za ten čas sa niečo vo mne zlomilo a ja som sa začal báť komunikovať s dievčatami som mega trápny až sa sám čudujem co to rozprávam mam neskutočný strach teraz keď to napríklad prirovnam keď sa niekto boji výšky tak predsa nepôjde liezť alebo obecne keď ma človek strach z niečoho tak presne toto pociťujem keď sa mam baviť s nejakou babou úplne mi vynecháva hlava neviem nájsť žiadne témy na rozhovor proste sa cítim ako taký chuj doslova...keď sa bavím s chlapmi úplná pohoda stále hovorím niečo srandujem všetci sa smejú ale pri babach sa neviem absolútne uvoľniť... Neviem ako sa cez to dostať trápi ma to čím ďalej tým viac a už ma normálne nebaví žiť neviem co robiť...

havka

To sa moze zmenit. Natrenuj si komunikaciu pred zrkadlom, predstavuj si rozne otazky a odpovede, ze co sa ta mozu pytat spoluziacky a co sa mozes pytat ty ich. A ako mozes odpovedat na otazky, ktore ti daju. Doda ti to aspon odvahu.

CoachTomas_sk

Ahoj,

je dobre, že si uvedomuješ, že to, kvôli čomu si sa trápil bola úplná blbosť.

Musíš začať postupne, komunikovať s opačným pohlavím nie je nič zázračné. Všetko je to v tvojej hlave, takže to môžeš zmeniť :-)

Ak chceš, napíš mi na email a pomôžem ti, mám ho v profile.

Tomáš