Takže neviem, čo ma to vlastne napadlo.Ale bola by som veľmi rada ak by ste sa podelili o tom, ako ste poznali svoju lásku, partnera/partnerku.Ako ste sa zoznámili a ako ste tušili, že je to ten pravý/á alebo, že s ním chcete byť. Ja nemám momentálne nikoho, ale asi som dosť romantická duša :D
Lásky
My sme sa zoznamili, ked som mala 14 a on 15 v trolejbuse :D respektive tam ma videl a stale pozoroval, potom ako sme vystupili ma zasa sledoval az si nevsimol a nabural do krikov, vtedy som sa zacala strasne smiat a z neho len vyletelo: ,,Mas FB?’’ ... no a potom uz sme sa dali do reci :))) dali sme sa o 3 dni dokopy (viem niekotri si povedia, ze taka mlada, tak skoro atd., no v tom obdobi mi to bolo jedno, proste som len chcela s niekym byt a on sa mi pacil) no a sme spolu doteraz, zachvilku to bude 7 a pol roka :)
Tak napriklad ja som moju už teraz byvalku prvy krat videl na chate kde sme oslavovali kamaratove narodeniny. Vtedy sme sa asi len pozdravili a vobec sme sa nerozpravali. Nejako som si ju nevšimal ani ona mňa nie. Neskor som ju par krat videl ako ide asi zo školy a tiež sme sa videli v roznych kluboch v meste, tam sme už aj trošku podebatili. Potom som začal brigadovať v tlačiarňach lebo to bolo vyhodne pre študentov ale bola to otrokárčina a strašna nuda. Onedlho tam prišla robiť aj ona a vtedy sa vo mne niečo prebudilo. Bol som zrazu šťastný a asi som sa trochu zamiloval. Boli sme spolu stale viac a viac, ešte sme si davali aj rovnake zmeny. Toto naše kamaratstvo trvalo už tri roky a bola mi najlepšou kamaratkou a ja zase jej najlepši kamarat, ale stale som sa nevedel odhodlať. Neskor sme išli spolu do zahraničia na par mesiacov zarobiť nejake peniaze no a tam sme sa dali dokopy :) boli sme spolu ďalšie tri roky na ktore budem spominať s usmevom.