Chlapi, vzchopte sa!

Príspevok v téme: Chlapi, vzchopte sa!
Devatdesiat4

Ahojte,

Tento prispevok venujem vsetkym chlapom, ktori tu pisu o svojich problemoch ohladom vztahov, ze maju 2x rokov a su stale panicmi.. Tak sa s vami chcem podelit o moj nazor ako z toho zapekliteho kola von.. V prvom rade chcem povedat, ze velmi dobre vam rozumiem, sam mam rovnaky problem ako vy a mam 24 - som panic a viem, ze doteraz sme robili naozaj vela veci zle.. Ste zufali, netrpezlivi a idealne by ste chceli lasku a sex hned zajtra..to je pochopitelne, vytrpeli ste si toho sami uz naozaj vela, kazdy clovek potrebuje citit, ze ho niekto chce, ze po nom niekto tuzi a v pripade muza teda mat pri sebe tu dokonalost - to nadherne zenske telo, ktore sa vam cele odda a da vam pocitit, ze patri len vam.. Ale aj v tomto pripade podla mna plati, ze dobre veci neprichadzaju lahko a pripravte sa na to, ze to bude boj..a to hlavne psychicky - sami so sebou.. spytajte sa sami seba akeho chlapa vedla seba ta zena chce mat.. Takeho, ktory sa neustale lutuje? Ktory obvinuje vsetko naokolo zo svojho neuspechu, len nie seba? Ktory je v spolocnosti nevyrazny, trapny a boji sa komunikovat s ludmi? Urcite nie.. tak na sebe zacnite makat, stante sa chlapmi, zmierte sa so svojou situaciou a postupne sa zlepsujte v com si myslite, ze mate deficit..porastie vam sebavedomie, zacnete sa brat vaznejsie, ludia vas budu viac ocenovat a zeny si to vsimnu.. Myslite na to, po com tuzite, sustredte sa na to.. Na konci vas caka nadherna odmena, tak uz prestante sami seba tahat dozadu, nehladajte vyhovorky, ale urobte nieco preto, aby ste si tu odmenu aj zasluzili.. Drzte sa, CHLAPI!

Devatdesiat4

Je to ich rozhodnutie, ak to niekomu vyhovuje tak kludne.. Ale vacsina z nas ma svoje stastie vo svojich rukach a moze si vybrat..

Poratca

Nie kazdy je stavany na to, aby bol.vesely a optimisticky. Riesenie je najst si rovnaku babu, zatrpknutu, smutnu s neidealnou postavou a s nou si aspon zasulozit. Je to lahke taku najst, je ich velmi vela.