Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nakup potravin

swistica

aha,tak to mi nepomohlo. Sacharidy na ranajky nechcem. Clovek po nich hned vyhladne. Pri cerealiach navyse treba poriadne citat zlozenie, kym clovek najde kvalitne, no a odtucnene jogurty su kapitola sama o sebe ...

PsohIav

Swistica, predovsetkym zboznujem spenat, cerstvy na vsetky mozne sposoby a sparglu, jedno ci zelenu alebo bielu. Karfiol na sposob perkeltu. Cestoviny najma spagety. Maso najma ryby a hovadzinu, ci telacinu. Kuracinu, morku obcas. Bravcove velmi vynimocne, vacsinou ak nechcem urazit hostitela. Pijem vodu z vodovodu - to aj na navsteve ked som sa cuduju. Milujem aj ryzu, kludne ju zjem aj bez nicoho, ze si dam iba ju. Zasadne nesolim, nekorenim, lebo nechcem jest sol a korenie, chcem citit chut toho, co jem. Cokolady nad 90% kakaa. No mam jednu slabost, raz za cas si dam mozartove gule, ale musia byt z Rakuska s limetkou, normalne jedna gula a pol limetky k tomu, to je uplna lahoda v ustach. Zemiaky, chlieb a pod. nehrozia. Este velmi kvalitne suche vino a samozrejme aj ovocie v podstate vsetko, co sa da, len samozrejme, ze napr. jahod nezjem kilo, ale 2-3 a pod.
Meriam 182 cm a vazim 82 kg.

chute

Tiež si beriem, čo chcem, koľko chcem, a jem zdravo. Zloženie a ceny už približne poznám a viem, čomu sa vyhnúť. Naposledy som rátala každý cent ako študentka, teraz už vôbec.

swistica

Zlozenie potravin a chut prave uzko suvisia. Na tom je zalozeny junk food - lacne nezdrave potraviny, ktore vyborne chutia :-)
To, ze tebe chutia vyslovene zdrave potraviny je skor vzacnostou ako beznym javom. Akym zlozkam potravin sa teda vyhybas a co kupujes?