Nakup potravin

swistica

aha,tak to mi nepomohlo. Sacharidy na ranajky nechcem. Clovek po nich hned vyhladne. Pri cerealiach navyse treba poriadne citat zlozenie, kym clovek najde kvalitne, no a odtucnene jogurty su kapitola sama o sebe ...

PsohIav

Swistica, predovsetkym zboznujem spenat, cerstvy na vsetky mozne sposoby a sparglu, jedno ci zelenu alebo bielu. Karfiol na sposob perkeltu. Cestoviny najma spagety. Maso najma ryby a hovadzinu, ci telacinu. Kuracinu, morku obcas. Bravcove velmi vynimocne, vacsinou ak nechcem urazit hostitela. Pijem vodu z vodovodu - to aj na navsteve ked som sa cuduju. Milujem aj ryzu, kludne ju zjem aj bez nicoho, ze si dam iba ju. Zasadne nesolim, nekorenim, lebo nechcem jest sol a korenie, chcem citit chut toho, co jem. Cokolady nad 90% kakaa. No mam jednu slabost, raz za cas si dam mozartove gule, ale musia byt z Rakuska s limetkou, normalne jedna gula a pol limetky k tomu, to je uplna lahoda v ustach. Zemiaky, chlieb a pod. nehrozia. Este velmi kvalitne suche vino a samozrejme aj ovocie v podstate vsetko, co sa da, len samozrejme, ze napr. jahod nezjem kilo, ale 2-3 a pod.
Meriam 182 cm a vazim 82 kg.

chute

Tiež si beriem, čo chcem, koľko chcem, a jem zdravo. Zloženie a ceny už približne poznám a viem, čomu sa vyhnúť. Naposledy som rátala každý cent ako študentka, teraz už vôbec.

swistica

Zlozenie potravin a chut prave uzko suvisia. Na tom je zalozeny junk food - lacne nezdrave potraviny, ktore vyborne chutia :-)
To, ze tebe chutia vyslovene zdrave potraviny je skor vzacnostou ako beznym javom. Akym zlozkam potravin sa teda vyhybas a co kupujes?