Hraničná porucha osobnosti

Príspevok v téme: Hraničná porucha osobnosti
Lola158

Ahojte, je tu niekto komu bola diagnostikovana tato choroba? Ak áno, trvalo to dlho kym ste nasli odbornika ktorý by na to prisiel? Liecite sa a vidíte pokroky? Ja ju sice diagnostikovanu nemam ale mam podozrenie ze nou trpim a uz nevladzem sama takto zit. Potrebujem pomoc a pochopenie. Dakujem za kazdy koment k teme
PS: ak tu je niekto kto si tiez mysli ze trpí touto chorobou kludne sem piste ake mate priznaky a ako sa citite.

Porucha

Je mozne ze ju mam aj ja ale nie som si ista lebo nieco z toho na mna sedi nieco nie. Nejaku poruchu osobnosti ale urcite mam. Neviete ako je to s dedicnostou tejto choroby? Rozmyslam zalozit rodinu ale neviem ci vobec mam ist do toho, bojim sa ze to moje deti zdedia. Mimochodom, moji rodicia ziadnu takuto poruchu nemaju, to ja som sa nejak nevydarila.

knihakniha

Lucius Vorenus, nie, nepisala, asi sa aj niekomu inemu pacil tvoj nick, ja ho tu vidim prvykrat. a mas aj dobre otazky nizsie.
mne je teraz celkom fajn, tak nechcem mysliet na nic tazke, mozno inokedy. ale rada si precitam, ked nieco napises. samozrejme aj ini.

Lucius Vorenus

khihakniha, kto si? Nepisala si uz náhodou že ma tu vydavas často? Niekde v inom príspevku... Máš skúsenosti s nejakými psychickými problémami? Poprípade aké? Ak si to ty nechceš mi rovno na mail napísať? :)

jeanValjean

K melancholickej nálade je potrebná zlá skúsenosť, úzkosť, depresia...ako taká môže byť primárnym cieľom.Zacyklovanosť sa ťažko prekonáva no nieje to nemožné.

ammex

Ahoj,ja ju síce tiež nemám diagnostikovanú keďže ako si sama napísala odborníkom trvá kým na to prídu,ale som si istá že trpím hpo,aj keď mám diagnostikované len depresie,úzkosti.
Môžeš mi prosím napísať prečo si myslíš,že máš hraničnú?

Lucius Vorenus

Ahoj Lola, ja netrpim hranicou poruchou osobnosti ale depresiou a čo sa týka pocitov, že sa ti nechce žiť a nezvládaš, tak tie moc dobre poznám a snažím sa nejako žiť tam aby som svoj život zvládal, či mi to ide tak to je už o inom :D každopádne veľmi by ma zaujímalo zistiť niečo viac o tebe, to čím si presne prechádzaš, ako sa to v tebe vytvorilo, ako s tým momentálne žiješ, čo vnútri prežívaš, ako vidíš svoju budúcnosť a podobne a myslím si že by sme si mohli rozumieť, ak by si mala záujem tak mi napíš na mail' koniec.cesty@gmail.com
Kludne teda napíš ak chceš, ahoj :))

budopatrna

Je tu jeden taky. Dostal od administratora ban a teraz je tu inkognito. V kazdej teme novy nick, nadava, vytahuje osemrocne temy. Nechce si priznat chorobu. Zajtra, ked sa zobudi, ta asi pride pourazat. Bud opatrna.