Bolesť nôh

Príspevok v téme: Bolesť nôh
KatarinaFlex

Dobrý deň. Už nejaký čas ma príšerne bolí noha. Je to taká zvláštna kŕčovitá bolesť, ktorej ani neviem presne určiť miesto. Najskôr bolel len členok, no teraz už neviem presne určiť odkiaľ tá bolesť ide, pretože okrem členku, to cítim aj v prstoch, priehlavku, klenbe, päte, postupne v lýtku a už aj v stehne. Cez deň keď pracujem ma bolesť moc neobmedzuje, ani nekrívam. No večer pred spaním a keď som v kľude je tá bolesť strašná. Viem si na to dať ibalginovu tabletku od bolesti, no zdá sa mi, že časom je aj tá nedostačujúca. Neviem, či je vhodné ísť s tým k lekárovi aby ma nevypoklonkoval, že to je len prechladnute alebo čo. Ďakujem za rady.

ahjajjaj

chcelo by to ortopéda a RTG členku. Veľmi rýchlo by Ti povedal, čo to vlastne je, tipujem si na artózu kĺbov, najmä členku teda a dal aj niečo lepšie ako ibalgin. Dovtedy skús chondroitín, alebo niečo na kĺby v lekárni sa popýtaj. Je však možné, že ide o nedostatok minerálov s následnými svalovými kŕčmi. To by si žiadalo mineralogický rozbor krvi a predpísanie vhodných minerálov, či už v tabletkách, alebo v injekčnej forme.
Všetko, čo tu hovorím, je však len tápanie. Rozhodne: ak Ťa bolí noha a občas krívaš, nie je to len tak z ničoho. Má to svoju príčinu a Tvoj organizmus Ťa bolesťou upozorňuje, že niečo v poriadku nie je, a že nie je zdravý. Preto sa na lekára rozhodne obráť. Ak je to prechladnutie, tak Ťa aspoň upokojí, ale toto na prechladnutie nevyzerá, ak je to niečo iné, je jeho úlohou zistiť, čo to je a zahájiť adekvátnu liečbu.
Takže si ver. Ver svojmu organizmu, že bolesťou Ti chce oznámiť niečo, čo je dôležité a nie niečo na vypoklonkovanie z ordinácie.