Teploty

Príspevok v téme: Teploty
Maros1987

Zdravim. Lezim v nemocnici a mam 3 tyzden teploty do 38,5. Robili mi kopec krvnych testov, moc , stolica, CT hlavy,lumbalku , sono brucha , rtg hrudnika, echokardiogram, ekg, CT brucha a hrudnika s kontrasnou latkou, testy na rozne mikroorganizmy negativne. Nasli kamen v oblicke , kamen v žlčniku, zvysene pecenové testy. Bolesti nemam. Cakama PET scan a zubarske vysetrenie. Ziadne patogeny v krvi. CRP 19,9. Uz som nervozny a zufaly

tomas 12345

Zvýšené pečeňové testy, zápal, teploty........ Nemáš ty náhodou mononukleózou? Alebo nejakú inú infekciu ako je borelióza, chlamýdie, žltačka ? Robili ti testy na infekcie?

zena

Maroš, nad 38°C je už horúčka, a tá signalizuje, že v tvojom tele prebieha zápalová reakcia - endokrinné, autoimunné, infekčné ochorenie... Lekári hľadajú jej príčinu, fókus, ten môžeš mať aj v zuboch. Ak piješ dostatok tekutín a nemáš ju z tepla, tak budeš musieť strpieť ešte nejaké vyšetrenia. Ak máš len tento jeden symptóm, ťažko sa dá bližšie tipnúť, o čo by sa mohlo jednať. Skús si spomenúť, či si nemal nejaký úraz alebo čo sa udialo (neobvykle, aj nejaká maličkosť) bezprostredne predtým, ako ti nastúpili horúčky a povedz to lekárovi. Nebuď nervózny, tým si nepomôžeš. Držím ti palce.

Maros1987

Tak som 15 den v nemocnici a zatial na nic neprisli. Preto pisem aj sem. Takze som muz , 117kg , 193cm. Nemam alergie ,neberiem lieky, ani diabetik, nemam ani okuliare. Max skoliozu chrbtice

Maros1987

Ani nie špecialne . Zjem vsetko co navaria , bola som na ORL a vsetko okey. Nekašlem , nefajcim , nie som abstinent - pivo si dam ked je 30°C.