Sex-rok

Príspevok v téme: Sex-rok
Nebopekloraj

Ahojte ,iba taká otázočka ,dokáže muž udržiavať vzťah kde ide len o sex aj dlhodobo ? Resp.mam milenca s ktorým sme sa dohodli ,že pôjde len vyslovene o to jedno ,ale ťaháme to spolu už rok ,mne je síce dobre vyhovuje mi to takto ,ale on začal ma brat na vikendy preč, povedal mi ,že mu na mne záleží ,napriek tomu ,že by to malo byt o sexe tak nechápem potom jeho niektoré reakcie ,či teda to robí aby som sa necítila ako k. v. a. Alebo začína niečo cítiť.Trva to už vyše roka

somVtomAzpousi

Volajak moc to riesis na to, ze sa citovo neangazujes alebo ho len lutujes ci samu seba, ze nemas na viac?

Xxl38

To co su za otazky?.Samozrejme ze sa po sexe nezamilujes naco? Jedine ze by si sa jej aj predtym velmi pacil a ked si v sexe sebecky moze sa aj odmilovat.

Anonie

Ano tahala 3 roky ale ja som ho milovala on mna ne potom mi to zacalo vadit lebo som sa citila vyuzivana a nemala som sancu ho presvedcit o opaku.Tak som ho poslala k vode nech si zas uzije s inymi a je stastny bezo mna.Volal mi samozrejme.Keby som sa neodstahovala tak to tak tahame asi do smrti takto sa mi zda... Nekonecne noci...Volal mi 2 mesiace do zadu ale nech ide k certu..