Chudnutie ale priberanie

Príspevok v téme: Chudnutie ale priberanie
Eliop

Ahojte, citim sa hrozne. Mam 164 cm, 48 kg, 17 rokov. Citala som tu niekde, o rok starsia baba, ze mala o kilo menej a bola riadne chuda a pytala sa ci je anorekticka ci co. Lenze ja... Som tucna. Mam velke nohy. 51-52 cm...mozno je to v mojej hlave. Na zs mi vraveli, ze som tucko a tak som zacala chudnut a tak. Stale sa citim plna a do jedla sa nutim, lebo nepocitujem hlad. A ked aj si dam trochu vody, tak moj zaludok je 3x vacsi. No, schudla som 2 kg za poslednu dobu a to absolutne som sa nenamahala. Pozerala som sa do zrkadla a zdalo sa mi, ze som pribrala, tak som sa odvazila a mala som menej. Je to v mojej hlave? Mala by som navstivit psychologa aby ma zbavil tohoto? Alebo sa da pribrat vzhladovo a schudnut na vahe?

tomas 12345

Mala by si vyhľadať psychiatra, pretože ty nielenže nevidis na sebe tú veľkú podvahu ale ešte k tomu si aj nahovárať že máš tučné nohy.

sme fit

Ahoj. Ja mám rovnakú výšku aj váhu ako Ty. A myslím si o sebe, že som chudá. Pred tým som mala o 5 kíl viac a tiež som bola chudá. Schudla som kvôli zdravotným problémom, nie dobrovoľne :) Okrem toho, že iste chudá si, si myslím, že v Tvojom veku je dôležité jesť pravidelne a dostatočne výživnú stravu. Tvoje telo sa stále vyvíja a potrebuje dostávať bielkoviny, sacharidy aj tuky a samozrejme dostatok vitamínov a minerálov.
Mala som bulímiu ako teenagerka, takže viem, aké je to sledovať si váhu a myslieť na postavu každý deň (a pri každom jedle či cvičení) :) Ja by som Ti odporučila vyhľadať psychologičku. Ona Ti pomôže nájsť dôvod, prečo si o sebe pri svojej výške a váhe myslíš, že si tučná. Možno je to kvôli správaniu Tvojich spolužiakov na ZŠ. Ale najčastejšie to býva súhra viacerých vecí.

CHUDNEM

Môžeš pridať fotky postavy? Pretože 1.váha nieje vždy dôležitá pridám ty tú fotku na ktorej niesom ja ale je jedním z dôkazov o tomto fakte 2. aj keď je anorektička vychudnutá na kosť stále sa jej zdá že ešte nieje dokonalá že je tučná že je škaredá...Pretože je to psychická choroba...tak ak sa ty dá pridaj aspoň jednu fotku tvojej postavy pretože si myslím že inak ty pomôcť nedokážem\e❣️