Migréna

Príspevok v téme: Migréna
sniperino

Zdravím, asi pred 3 týždňami som mal migrénu asi po 4 rokoch (mám 19 rokov) ,symptómy boli typické, takže som si istý tým, že to bola migréna. Začala mi nepríjemná úzkosť spojená s tým, že čo ak sa to vráti, čo ak ma to chytí na festivale,videl som rôzne záblesky keď som bol na slnku a pod. Pred pár dňami som si šiel s kamarátom zahrať basketbal a keď som prišiel domov, tak ma chytila menšia bolesť hlavy a po sprche ma pálili oči. Môže to byť migrénou alebo to je nejaký zápal, či niečo podobného typu? Podotýkam, že nosím šošovky.

chryzantenka

mne pomohlo cbd, ale nie pri bolesti si ho dat, uzivam ho dlhodobo, mam ovela menej migren ako som mala predtym, ja si kupujem 30 percentne od vitariana

swistica

Pomoze pravidelne uzivat magnezium - bud banany,alebo potom v tabletkovej forme. Ak bolest zacina, moze pomoct aroma olej Migrena od Nobilis Tilia, ale iste su i ine znacky. Tiez sa treba vyhnut jedlam s glutamatom sodnym - cize uplne cela cinska kuchyna a lacne vedierkove polievky v restauraciach.

sniperino

no čo som tým chcel povedať bolo to, že oči ma začali páliť v momente kedy sa dostali do styku s vodou.

ahjajjaj

Oči Ťa mohli páliť kvôli slnku, aj hlava Ťa mohla bolieť kvôli tomu. A oboje mohlo byť aj dehydratáciou. Oči v šošovkách môžu byť suché, basketbal je hra, pri ktorej strácaš veľa vody potom.
Ak sa bojíš migrény odporúčam Ti užívať preventívne riboflavín. Je to jeden z vitamínov B rozpustných vo vode a preukázalo sa, že tento vitamín veľmi často chýba u ľudí trpiacich migrénou.