Menštruácia po Norethisterone

Príspevok v téme: Menštruácia po Norethisterone
chrobcina

Ahojte, chcem sa opýtať či nemáte skúsenosti s tabletkami Norethisteron. Brala som ich kvôli krvácaniu mimo cyklu 5 dni. Krvacanie zastavili a dnes po 3 dňoch od vysadenia by som mala dostať menštruáciu . Otázka znie mali ste normálnu menštruáciu na akú ste zvyknuté alebo bola silnejšia /slabšia ? Ďakujem

ahjajjaj

tá moja kamarátka užívala norethisteron, aby nekrvácala silno. Ale hovorila, že pri každej menštruácii ju bolia svaly a hlavy, tak, akoby mala chrípku, nešla do práce a brala si prácu a pc domov, že bude pracovať z domu.

chrobcina

Práveže na 99 % prípadov doteraz mávam bolestivu menštruáciu. Dnes sa mi spustila tak ako povedala lekárka ,ale len slabé špinenie a takmer bez bolestí . Preto som sa pýtala ,som z toho celého nesvoja tak len že či je to normálne :)

ahjajjaj

5 dní nie je tak veľa. V podstate by mal Norethisteron silnosť menštruácie tlmiť, ale po 5 dňoch užívania sa nedá vedieť absolútne nič. Moja kamoška to mala tak, že až po niekoľkých mesiacoch užívania mala menštruáciu normálnu a lekár jej asi 3 krát zmenil dávkovanie, kým to bolo dobré. Na silné krvácanie sa berie Canavit na lekársky predpis. Zavolaj lekárovi a povedz mu, že sa bojíš, že budeš mať silnú menštruáciu, a či by Ti nemohol pre prípad potreby predpísať Canavit, aby si mala poruke, keby bolo treba.