Ahojte, účet na Zdravie .sk som si založila preto lebo chudnem je to beh na dlhú trať a pri takomto niečom potrebuje každý podporu. Preto ma napadlo že by sme mohli chudnúť spolu:) ZDRAVO!, nie takou cestou ako je anorexia atď. Môžme sa tu radiť, podporovať, pochváliť sa úspechom, písať čo a koľko ste cvičili, čo sme jedli(nieaké rady, typy...) Takže začneme tak že každý kto sa chce zapojiť napíše do komentárov: vek, výšku, váhu a svoje BMI, prečo chcete schudnúť. Nezáleží na tom či ste mužského alebo ženského pohlavia, či chcete schudnúť 5, 15 alebo 50 kg, či máte 13 alebo 65 rokov, zapojiť sa môže každý, Spolu nám to pôjde lepšie?S pozdravom a odhodlaním Sára.
Moje údaje: 21 rokov, 165 cm, 67 kg, 24,61 BMI, robím to pre seba pre zvíšenie sebavedomia a pre kondičku\ zdravie.
Chudnem! Chudneme?
Ahojte pridávam sa , som žena mám 21 rokov a 55 kg pri výške 158 cm
Ahojj,som zenskeho pohlavia.Mam164 cm a 67 kg,chcem schudnut na 56 kg.pre zaciatok nebudem jest po 17tej .budem behat 2 x do dna 48 minut.
Ešte som zabudla uveďte prosím aj pohlavie len tak pre informáciu chcem vedieť že či sa zapoja aj muži. Moje je žena