Ahojte. Od malicka som mala taku nejaku predstavu, ktoru mi rodicia vtlkavali, ze po skolke do skoly, po zakladke na strednu, potom vysoka, potom praca, kupit dom, vydat sa, mat rodinu. No realita asi ako viete je ina kedze do zivota prichadzaju probmely viac ako odchadzaju :). Momentalne som v tom stadiu ze studujem externe na vysokej (idem do 2.rocnika) a popri tom pracujem normalne na TPP v dobrej firme, kde aj planujem zostat. Mam priatela 5 rokov, no zatial byvame viac u rodicov ako u seba navzajom. Nie ze by sme nechceli ale nemame tolko súkromia. On tiez studuje a pracuje. Mame 25 rokov.
Teraz som na takom rozhrani, ktore som si aj sama sposobila pretoze prehnane premyslam..
Mame nasetrene nejake peniazky, tych 15-20% z hypotéky ktoru by sme chceli.
- Rozhodujeme sa, ci ist do toho alebo este pockat aby sme si mohli brat mensiu hypo. No neviem ako to bude keby nastupim na matersku, budeme to asi tazko splacat.. Tak preto premyslam na to ze teraz zobrat hypo a postavit dom, aby sme zacali splacat kym budem cakat dieta.
- Rozhodujeme sa teda aj kedy dieta(mam nejake zdrav problemy co dr zhodnotila tak, ze dietatko cim skor, preto o tom uvazujeme), ci az po dostavani domu, ale ak sa rozhodneme ze este pockame tak nevieme do kedy.. (pocas skoly otehotniet mozem. Mam skolu par víkendov za semester a zvladnem to)
- Rozhodujeme sa ako toto cele spostupnit...
Ja vsetko rada planujem a tu citim neistotu, neviem co ako bude :-).