Odstránenie domáceho tetovania

Príspevok v téme: Odstránenie domáceho tetovania
Gggbbb

Ahoj, prosím o radu a by som mohla doma odstrániť tetovanie ktoré je spravene pomocou ihly a myslím že čiernej temperovými farby alebo tuše. Neurobila som si ho sama. Popravde vzniklo keď sme keď sme s partiou trocha pili. Mám to na stehne a nevyzerá to dobre. Prosím odpovede čo najskôr lebo s toho šaliem. Dala by som si to odstrániť ale s vreckového si na to nikdy nenašetrím a povedzme že mama sa to nesmie dozvedieť. Vopred ďakujem za rady. ❤️

zarobsived

kolko mas rokov? ak más od 16 možeš brigadovat a daš si to odstrániť niekde v ambulancii pastickeho chirurga-laserom..
doma pitchoviny nerob aby si to este viac nedo.j.e.b.a.l.a ze potom uz iba transplatnacia koze... takze tak...

temper

co ju ti strasite hiv ? bola na chate tam ju nejakou ihlou na sitie potetovali, nebola v bangkoku na ulici..
a plati to co som pisal dole..

swistica

Nezabudni tiez na vysetrenie chorob prenosnych krvou - HIV, hepatitida atd. Pravdepodobne to bude ok, zase tolko nakazenych tu nemame, ale pre istotu treba vysetrenie.
Kolko mas rokov a dala si k tomu ,,tetovaniu,, suhlas? Kamarati-nekamarati, toto treba riesit mozno aj nejakym oznamenim. S mamou by si sa veru mala porozpravat.

temper

cim skorej pojdes tym lepsie pre teba budu mensie nasledky z toho.. to že si b1bá to je na inú tému za mojich čias ked sme pili s babami to skončilo tabletkou PO alebo pokreslením fixkou-(aj to nie baby), a nie fušerskym tetovaním ale čouž veď bol niekde teraz článok že mladí ani nes3xujú ale radšej čumia do telefonu..

temper

bež na kožné alebo pohotovosť než sa ti to zapáli alebo ti to odhnije

a rozhodne by som si to nenechával ak je to z hocakej farby.. toxíny..