Ťažkosti po jedle

Príspevok v téme: Ťažkosti po jedle
Juraj24

Ked sa najem nemyslim tym jeden rozok ale napr polievku a potom druhe jedlo tak mam brucho ako kamen, tazko sa mi dycha, mam tlak na hrudi a rychlo mi bije srdce, neviete co to moze byt? Az si musim lahnut nemozem ani sediet, pritom to nie je prejedenie len si sam cely obed naraz... je to zvlastne, som chudy a mlady a nevidim dovod preco by to takto malo byt, neviete niekto poradit?

tomas 12345

Juraj24 :

Je rozdiel medzi horúcou vodou a teplou vodou ktorá má 36 stupňov. Teplá voda rozkladá tuky a uľahčuje trávenie, púštne národy pijú teplú vodu. Je mýtus že z teplej vody človek dostane hnačku. Musíš si na ňu len zvyknúť.

Juraj24

Praveze teplotu nemam ani nesom chory ale je mi dost teplo ked mam tie priznaky nejaka alergia to moze byt len na co, treba ist na alergologiu alebo skor gastro neviete poradit? Popripade si viem spravit aj test na helikobaktera da sa kupit volne v lekarni? Aby som aspon to vylucil

tomas 12345

A nemáš náhodou teplotu ? Pri teplote sa spomaľuje trávenie a preto ti rýchle zjedenie jedla môže spôsobiť tieto problémy.

Prípadne môže ísť o rôzne alergie na určitý typ jedlá, intolerancie, histaminova intolerancia, či zapínanie jedla studenou vodou. Studena voda stuzuje tuky a zaťažuje trávenie.

Skús zjesť dane jedlo pomalsiez a jedz kyslú kapustu a kvalitne probiotiká z lekárne.

zena

plus alergia, nesprávna kombinácia jedál, veľa jedla, rýchlosť pri jedení, nedostatočne požutá potrava, zapíjanie jedla a i.

Magdalenka26

intolerancia ... prejavuje sa inak ako alergia, ale môžeš mať aj helikobaktera a pod. treba ísť k lekárovi