Ahojte,
bola by som veľmi rada,keby mi napísali niektoré ženy po cisárskych porodoch.Čaká ma to tento mesiac a už týždeň nemožem od strachu v noci spať.Spím 2-3 hod.a potom sa prechádzam po byte.Chcem sa spýtať žien ,ktoré majú skúsenosť a rodili so spinálnou anestézou.Je pacientka úplne pri vedomí alebo je ako opitá?Po operácií kedy a ako začnem cítiť svoje nohy úplne normálne?Chce sa stále spať na pooperačnej izbe,alebo je normálne pri vedomí?Aké silné bývajú bolesti hlavy a závraty?Je lepšie dať sa uspať?
Prosím Vás ,skúste mi odpovedať na tie moje otázky,pokiaľ máte skúsenosti s takýmto porodom.Chcem byť aspoň trošku informovaná,nakoľko mi pán doktor nebol schopný povedať bližšie informácie.
Mám z tej operácie veľký strach.Všetkým Vám popredu veľmi pekne moc ĎAKUJEM.
S pozdravom IVETA
strach z cisárskeho rezu...
Ahoj Iveta,
moja kamaratka rodila cisarskym rezom. Bolo to preto, lebo jej dcerke sa akosi nechcelo prist na svet. Kamaratka sa najprv tiez bala, ale mala strach o dcerku, ze ci nebude telesne alebo dusevne postihnuta, ked sa narodi. Lekari ju vsak ukludnili a povedali jej, ze vsetko bude v poriadku. Uspali ju uplne a ked sa prebrala o par hodin, tak sa nestazovala na nic. Ver tomu, ze ak by si aj mala nejaky zavrat alebo bolest hlavy, tak tvoje novorodeniatko ju rychlo vyzenie :o). Neboj sa. Ak ti lekar navrhol cisarsky rez, tak to bude preto, aby zachranil teba aj tvoje babatko. Drzim ti palce (aj tvojmu coskoro narodenemu krasnemu babatku).