strach z cisárskeho rezu...

Príspevok v téme: strach z cisárskeho rezu...
onem

Ahojte,
bola by som veľmi rada,keby mi napísali niektoré ženy po cisárskych porodoch.Čaká ma to tento mesiac a už týždeň nemožem od strachu v noci spať.Spím 2-3 hod.a potom sa prechádzam po byte.Chcem sa spýtať žien ,ktoré majú skúsenosť a rodili so spinálnou anestézou.Je pacientka úplne pri vedomí alebo je ako opitá?Po operácií kedy a ako začnem cítiť svoje nohy úplne normálne?Chce sa stále spať na pooperačnej izbe,alebo je normálne pri vedomí?Aké silné bývajú bolesti hlavy a závraty?Je lepšie dať sa uspať?
Prosím Vás ,skúste mi odpovedať na tie moje otázky,pokiaľ máte skúsenosti s takýmto porodom.Chcem byť aspoň trošku informovaná,nakoľko mi pán doktor nebol schopný povedať bližšie informácie.
Mám z tej operácie veľký strach.Všetkým Vám popredu veľmi pekne moc ĎAKUJEM.
S pozdravom IVETA

majka s.

Ahoj Iveta,
moja kamaratka rodila cisarskym rezom. Bolo to preto, lebo jej dcerke sa akosi nechcelo prist na svet. Kamaratka sa najprv tiez bala, ale mala strach o dcerku, ze ci nebude telesne alebo dusevne postihnuta, ked sa narodi. Lekari ju vsak ukludnili a povedali jej, ze vsetko bude v poriadku. Uspali ju uplne a ked sa prebrala o par hodin, tak sa nestazovala na nic. Ver tomu, ze ak by si aj mala nejaky zavrat alebo bolest hlavy, tak tvoje novorodeniatko ju rychlo vyzenie :o). Neboj sa. Ak ti lekar navrhol cisarsky rez, tak to bude preto, aby zachranil teba aj tvoje babatko. Drzim ti palce (aj tvojmu coskoro narodenemu krasnemu babatku).

Najčítanejšie články