Prosba o pomoc

Príspevok v téme: Prosba o pomoc
Esminka229

Dobrý deň píšem Vám v mene našej 5 člennej rodinky❤️začnem od samého začiatku.
Naša rodina sa skladá zo mňa,bratov a rodičov samozrejme, neviem kde začať je toho veľa čo Vám chcem v skratke napísať. Ihneď po mojom narodení sa ma moji rodičia vzdali keď som sa narodila musela som o svoj život bojovať, aby som prežila kým som ja bojovala žena, ktorá má porodila šla domov. Nemocnica ju vyzývala, aby si pre mňa prišla, starosta obce tiež. Po všetkých márných pokusoch ma dali do detského domova kde som bola 1 rok medzi tým samozrejme oveľa viac v nemocnici ako tam matka neprejavovala záujem absolútne.
Potom sa stal zázrak❤️zobrali si má odtiaľ ľudia, ktorí sú doteraz mojimi rodičmi???vďačím im zato, že žijem bez nich by som teraz vôbec nebola. Hoci som vyzerala hrozné bola som drobná, mala som zatvorené očká mala som rodenú ptózu-padanie očných viečok, hoci som vyzerala ako mŕtva a ľudia pri pohľade do kočíka zhrozene pozerali a pýtali sa ako si má mohli vziať napriek tomu všetkému si má moji rodičia vzali zo všetkých detičiek si vybrali práve mňa polomŕtve dieťa???.
Dnes mám 16 rokov a som šťastne dieťa žijúce s ďalšími dvomi súrodencami lenže nie tak úplne...
Medzi tým všetkým som bola veľmi často chorá mala som 2x zápal pľúc, časté priedušky lenže to najhoršie ešte len príde...v mojích šiestich rokoch mi zistili genetickú chorobu z názvom mystemia gravis-oslabovanie svalstva s toutou chorobou žijem od šiestich rokov teraz už čiastočne na vozíku. S toutou chorobou žijú aj moji vlastní súrodenci najstaršia a najmladší brat,ktorého si žena ktorá má porodila urobila miesto mňa sama to povedala.
Súrodenci s ktorými žijem sú moji dvaja bratia najstarší, ktorého už naši mali keď si vzali mňa on je úplne zdravý, má 18 rokov a chodí na strednú školu popri ktorej brigáduje a zarobil si na vodičský preukaz, další braček najmladší má 13 rokov pri pôrode bol pridusený od mala má chronické nádchy vďaka ktorým na jedno ucho nepočuje a nosí strojček neskôr sa zistilo, že má aj slabší typ detskej mozgovej obrny vie chodiť,rozprávať sa naučil ako trojročný po všetkých injekciách na podporu mozgu...
Od detstva žijeme spolu, ako súrodenci ľúbime sa aj bijeme?❤️nikdy sme ani len nepomysleli nato, že vlastne nie sme vlastní súrodenci naši rodičia nám dávajú všetko rovnako nikdy jednému nekúpia a druhý pozerá vždy rovnako??❤️.
Aj napriek tomuto všetkému bolo všetko dobré až kým otec nestratil kvôli zdravotným problémom prácu teraz dostáva iba dôchodok vo výške 300€ po zvýšení v tom sú aj peniaze na cukrovku, ktorú pred dvomi rokmi dostal mama má tiež cukrovku od svojich 28 rokov.
A tak odkedy otec stratil prácu si žijeme skromný život viem, že sa rodičia trápia preto, že nám nemôžu dať to čo pred tým a preto sem píšem všetkým dobrým ľuďom ak máte oblečenie, ktoré už nepotrebujete, alebo čokoľvek iné veľmi by nás to potešilo???čokoľvek...
Pomôžete a potešíte o tomto príspevku som rodičom nepovedala chcem ich potešiť tým, že niečo urobím pre našu rodinu, tým že poprosím dobrých ľudí❤️. Veľmi pekne vopred ďakujem a ospravedlňujem sa za môj dlhý príspevok je toho omnoho viac toto je len v skratke náš život.
!!ĎAKUJEM!!❤️