Chceš niekoho nového spoznať? Pridaj sa :)

Príspevok v téme: Chceš niekoho nového spoznať? Pridaj sa :)
shinny

Ahojte :) dnes som dostala taký nápad. Všimla som si, že aj tu sú viacerí, ktorí by sa radi s niekym zoznámili (našli kamoša/kamošku), niekam si vyšli ale nemajú s kým. Keďže leto za chvíľku končí, tak by som to aj ja chcela nejak využiť a možno spoznať nejakých fajn ľudí :) rozmýšľala som aj nad nejakým zrazom, stretkom viacerých.. len tak niekde zajsť, pokecať...
posledné dni sa snažím niekoho takého nájsť na zoznamkách, ale vôbec to nemá zmysel, tak mi napadlo toto fórum, predsa len sú tu ľudia, s ktorými sa dá normálnejšie komunikovať :) možno by sme mohli vytvoriť nejaký spoločný chat na messengeri a niečo vymyslieť, alebo aj keď len tak popísať.. ak by ste aj vy radi spoznali nejakých sympatických nových ľudí, ktorí sú dobre naladení a ideálne majú zmysel pre humor, nechajte na seba nejaký kontakt, alebo mi napíšte na shinny@azet.sk, nemáte čo stratiť :)

prajem vám pekný zvyšok dňa :) :)

WAKEUPwakeup

16 rokov,
Okolie KE,
Vášeň pre metalovú/rockovú hudbu \m/,
Bola by sranda keby tu boli nejaký podobný cápkovia.

Xxl88

Hlavne ked taki magori tu navstevuju forum davaj si svoje cisla sem. Tu si uz asi 13 x zaregistroval moju prezyvku- ktovie aki vadni ludia sem chodia.Skutocne nic verejne nedavaj.Ked to niekto spravi 3x este je to vtipne ale 10x tak to uz neni normalne

pozorsidajte

Pozor si dajte. Dobreuz sem stale chodi. Jeho mudrosti sa daju lahko rozoznat. Je mozne, ze sa chce pomstit. Pozor si dajte a nepiste si s kazdym.

Tutenstein_xD

To je jedno, či si založíš emailovú adresu len kvôli prehodeniu kontaktu s niekym. Napíšeš do emailu svoje číslo a zrazu ti začne vyvolávať niekto úplne iný, alebo ti nezdvihne, pretože sem chodia trošku pošahaní ľudia, poniektorí. Alebo ti pošle prvý číslo on a keď mu zavolaš, tak nezdvihne a začne ti vyvolávať a posielať blbé SMS. Dajú sa bloknúť aj SMS aj volania, ale zase môže posunúť moje číslo ďalej a budú ma obťažovať ďalší ľudia. Ľudia sa vedia vydávať za niekoho iného perfektne, až časom počas písania človek zistí, že to nie je ten človek, o ktorom som si myslel, že to je on.

Zelryv

Ved si vyrobte na gmail hocijaku emailovu adresu len na to, aby ste si dokazali sukromne poslat telefonne cisla alebo realne emailove adresy. Decka, ved zacnite pouzivat hlavu.

Tutenstein_xD

Ja popravde nemám ani aký kontakt zanechať. Som antisociálny typ. telefónne číslo a email tu nechávať určite nebudem.

Tutenstein_xD

TomFis Ja som tiež z BB. Mám 25 rokov a napríklad teraz som si bol s kamarátom sadnúť v ESC na džús. Primárne sme tam išli preto, lebo si kupoval púzdro na mobil a taktiež aj fóliu na displej. Sme normálni chalani, ktorí na na nič nehrajú, takže si vieme pokecať s hocikým. Ja osobne síce nehľadám nových ľudí do života, ale nemám problém si pohovoriť aj s novými ľuďmi.

Najčítanejšie články