Chceš niekoho nového spoznať? Pridaj sa :)

Príspevok v téme: Chceš niekoho nového spoznať? Pridaj sa :)
shinny

Ahojte :) dnes som dostala taký nápad. Všimla som si, že aj tu sú viacerí, ktorí by sa radi s niekym zoznámili (našli kamoša/kamošku), niekam si vyšli ale nemajú s kým. Keďže leto za chvíľku končí, tak by som to aj ja chcela nejak využiť a možno spoznať nejakých fajn ľudí :) rozmýšľala som aj nad nejakým zrazom, stretkom viacerých.. len tak niekde zajsť, pokecať...
posledné dni sa snažím niekoho takého nájsť na zoznamkách, ale vôbec to nemá zmysel, tak mi napadlo toto fórum, predsa len sú tu ľudia, s ktorými sa dá normálnejšie komunikovať :) možno by sme mohli vytvoriť nejaký spoločný chat na messengeri a niečo vymyslieť, alebo aj keď len tak popísať.. ak by ste aj vy radi spoznali nejakých sympatických nových ľudí, ktorí sú dobre naladení a ideálne majú zmysel pre humor, nechajte na seba nejaký kontakt, alebo mi napíšte na shinny@azet.sk, nemáte čo stratiť :)

prajem vám pekný zvyšok dňa :) :)

Tutenstein_xD

A vy sa tu chcete zozmanovať ešte ? VIdíte, nižšie chlap napísal jednej babe, ktorá zanechala na seba kontakt a po pár dňoch si zrušila účet na Pokeci a už sa viacej neozvala. Tak potom o čom to celé je ?

Radšej sa zoznamujte v robote, škole alebo niekde na nejakej akcii, kde je veľa ľudí a nie cez Pokec, Zdravie a Facebook. Totálna strata času.

Liquid

Ak by mal este niekto chut sa zoznamit..
Mam 18r, nachadzam sa skor na zapadnom Slovensku
Rada rozoberam umenie a aj ho tvorim taktiez pocuvam.vela roznych druhov hudby

ehm

Zmizol autorke profil? Ja som jej na začiatku napísal, aj mi odpísala v pozitívnom duchu s tým, že sa môžme baviť cez messenger. Tak som jej poslal meno, pod akým ma tam nájde. Ale už som sa následne žiadnej reakcie nedočkal. Tak ktovie, čo sa stalo.
Ale ak by sa ešte niekto zo stredného Slovenska chcel zoznámiť, nech sa kľudne ozve. :)

Libertz

No akoze nic sa tu vobec nerozbehlo a autorke zmizol profil na azete, tak neviem ci je toto nejaky vtip. Ak by niekdo tu bol zo zapadu SK, nech sa ozve... alebo sa moze vytvorit na FB skupina, sem sa da link a nech sa tam ludia pridaju

TomFis

Že odpisujú na svoje komentáre, ďalšími komentármi. :D :D sa ako smejem. Ale nečudoval by som sa, pravdu maš.

Tutenstein_xD

Tu je to úplne zbytočné si hľadať niekoho nového do života. Tu človek nemôže zanechať akýkoľvek kontakt, pretože sem chodia chorí ľudia, ktorí sa vydávajú za niekoľko osôb, pod viacerými nickmi, a dokonca si odpisujú na svoje komentáre, ďalšími komentármi.

Tu by sa to dalo riešiť len jediným spôsobom. My sme tu napríklad traja z BB, takže stačí napísať, že v Sobotu o 14:00 sa stretneme pri Európe pred hlavným vchodom, a budem mať oblečené napríklad čierne rifle, biele tričko s krátkym rukávom, biele tenisky.

thous12

Ahojte, mám 21 rokov a som zo Žilinského kraja. Rada by som sa s niekým novým zoznámila, nemusí to byť iba zo Žiliny a okolia, keby sme si rozumeli, dalo by sa dohodnúť aj na cestovaní vlakom, nemám s tým problém, pokiaľ mi za to ten človek stojí :) Kto má záujem, píšte na mail thous12@azet.sk :)

neznamy1986

www.facebook.com Volám sa Tomáš, som zo Sniny mám 32 rokov :-) Tiež mám vášeň pre metal/rock Rád by som spoznal napr. nejakú dievčinu z východu, ale podmienku by som mal jedinú aby to nebolo jak všetky moje doterajšie styky t. j. only chat a ešte založené na mojej jednostrannej iniciatíve (to jest keď ja nenapíšem tak dotyčná nevie o tom že existujem a keď prestanem pístať - tak akože smutná že ,,ty si si ma vymazal z fb") A ešte jedna pomienka: žiadna putinofília, ani LSNSfília :)