Hlada sa dobry gynekolog v Ziline

olivkalivka

Dakujem moc. V pondelok rano zavolam a opytam sa ci zastupuje ci je tam na stalo. Dam ti vediet.. Dufam ze ma zoberu. A tebe sa vytoky prejavuju ako casto? Aj ta nieco svrbi alebo pali?

Magdalenka26

aj ja dúfam že tam ostane :(( no to je na nej , skús sa spýtať ale keď dlhodobo zastupuje tak nemá svoju ambulanciu tel. číslo 0415625783

olivkalivka

Dnes som im tam skusala volat, na strankach je toto cislo +42141562573 no vyskakovalo mi cely den ze obsadene, myslim ze nie je platne... Chcela som sa opytat sestricky, ci by ma nezobrali. Nemas prosim cislo? Lebo sa bojim ze beru len od niekoho a ja ta stastna nebudem, tak aspon nech sa tam netrepem. A este som citala na googly recenzie na nu aka je vyborna ale ze dlhodobo zastupuje. To znamena ze ju este niekto nahradi ked najdu nahradu za lekara? Dufam, ze nie.

Magdalenka26

Nemohli sme mať celých 10 dní a potom len s kondómom :((( ale prežili sme :D ja mam niekedy aj taká pichanie a aj svrbenie liečila ma antb doxyhexal myslím na 10 dní boli naozaj silné :(( už dúfam že 2.x to nebudem mať ale mám používať raz za čas ten výplach rosalgin a gynimun na vkladanie ale po tom sa mi všetko zhoršilo tak už som si to nedala a musím sa jej spýtať ...

olivkalivka

A ty mas iba vytoky ci aj nejake palenie, svrbenie? Ta ureaplazma je strasna svina... :( ona sa zvykne vraciat, preto sa bojim, ze som to zase chytila, lebo sme sa kupali aj v bazene... A ake lieky ti dala, na ako dlho?
Presne pre toto som chcela mladu babu, lebo oni su chapave a dnes je uz zname ze tieto plagy chytis hocikde, a stari gynekologovia o tom prd vedia... :( s manzelom ste mohli mat pocas liecby styk s kondomom ci vobec?

Magdalenka25

Má tak 30 - 35 rokov, a ona hneď ako mi povedala čo mi je tak mi hovorí : ,, nie že teraz budete bežať za mužom a budete ho obviňovať dá sa to dostať aj v bazéne :D " ale ja môjmu mužovi verím tak som sa ani nechystala, teraz mám po 2 mesiacoch kontrolný odber tam musí byť taký čas aby sa naozaj ukázalo či je po nich, tiež mám ešte stále problémy tak dúfam že to už bude preč .... tiež mám stále výtok :( tak uvidím ... každopádne ešte žiadny doktor ma nevybavil na prvé stretnutie a nenápisal mi sms :D aby ma skontroloval :))) :D ja mám teraz zasa problémy s potravinami a niektorý doktori nevedia nič iné len posielať na psychiatriu nič si z toho nerob :D sama som si musela prísť na to že sú to potraviny :)) nájsť dobrého lekára je ťažké , a najhoršie keď mu veríš ako ja predtým že je to v pohode :( a nie je ......ale s výtokom posielať na psychiatriu :D klobúk dole

olivkalivka

Magdalenka,
No ja stracam slov, ty si ako moja spriaznena dusa.
Ja som zacala mat bolesti minuly rok v auguste po dovolenke,pricom kultivacie.. Tie obycajne boli negativne a ja som 3 mesiace mala take palenie, ze som sa zrutila a zrusila si studium... Gynekolog tam nic nevidel, posielal ma na psychiatriu... A ja psychicky na dne. Kozna mi urobila testy a zistila ureaplazmu. Dala mi lieky a preliecila som to, ale okrem palenia a vytoku som mavala kazde 2 tyzdne aj zapal mocaku, chodila som na urologiu 50km od mojho mesta a tam mi tiez nikdy nic nenasli... Potom dom zacala chodit na alternativnu liecbu, kde mi povedal moj liecitel, ze nemam obvinovat priatela, ze sa to da chytit aj z vody... Preliecil sa aj partner, a to sme spolu 3 roky a sme si verni.. Doteraz bolo ok, vratili sme sa minuly tyzden z dovolenky a ja mam zase vytok, palenie... A nic mi nezabera.. Ani maste, ani vyplachy... Bojim sa, ze som znovu chytila nejaku pliagu v bazene alebo na wc, potrebovala by som vysetrenie u gynekologa,ale uz nie u toho mojho, ktory ma posielal na psychiatriu.
Strasne som ti vdacna, urcite sa dam k nej. A je tiez nazoru, ze sa to ta chytit aj z vody? Lebo vacsinou lekarov je nazoru ze iba stykom. Kolko ma priblizne rokov?

Magdalenka25

Nedopátrala som sa k jej menu :( nikde ešte nie je uvedená ale stačí tam zavolať sestrička je milá, ja som mala 9 rokov výtoky silné, niekedy svrbenie, zápal krčka maternice, bola som 9 rokov unavená, boleli ma kĺby, chrbtica sa mi až tak zasekávala, ešte stále mam problémy a veľké lekár mi len hovoril že si mám na večer zjesť vždy jablko že to je zlá imunita ! :( :( to ma liečil nejakým krémom a tabletkami na vkladanie do týždňa všetko naspäť a toto stále dookola tváril sa že to nie je vážne tak som to neriešila to som ešte nevedela že mi je zle z toho, teraz keď sa rozprávam s jeho pacientkami tak viem že všetky nás liečil tým istým,táto doktorka mi dala robiť testy na všetko zobrala mi krv, tie výtery bola ochotná, dala si ma zavolať mala som infekciu ureaplasma už ťažko povedať odkiaľ manžel si mohol od bývalej odniesť ja som nemala nikoho iného ale že sa to dá aj v bazéne pokojne dostať, lekárka mi ešte aj sms písala či beriem lieky a či aj manželovi sa podarilo vybaviť lieky silné antb. :( takže fakt prístup super keď ti aj sms napíše :)))), chvála bohu že sme nechceli mať ešte bábätko lebo by som ho potratila a len preto že mi nespravili všetky testy :( treba si naozaj dať spraviť všetky ani ja som nikoho iného ako manžela nemala manžel mi je verný ale jednoducho môže sa to na teba nalepiť niekde na plavarni vo vírivke a celoročné problémy

olivkalivka

Magdakenka 23
Dakujem pekne za radu. Ja by som radsej brala lekarku, kludne aj mladsiu, lebo oni su take chapavejsie a chlapi nervni - aspon z mojich skusenosti.
Ja som sa totizto 3 mesiace nemohla zbavit palenia a vytoku a posielal ma na psychiatriu. Dala ma dokopy az kozna lekarka, ktora nasla pricinu. Teraz sa mi po roku problemy vratili a potrebovala by som vysetrit, ale moja nocna mora je ist k mojmu lekarovi.
Ake si mala ty problemy, ak smiem vediet?
A nevedela by si mi prosim povedat meno tej lekarky?