sen o tom istom človeku

dreamyyy

je to dost blizky clovek a stale na neho myslim takze to bude asi preto, a vacsinou sa mi snivaju dobre sny o nom

zena

Ja sa Petronnety musím zastať. Myslím si, že ona najlepšie vyhodnotila situáciu už aj vzhľadom na žiadnu reakciu autora témy.

in blossom

nahodou, toto je zaujimava tema. ty si snad admin alebo co, ked chces rozhodovat co je dolezita tema a co nie? ked by o to islo, tu je plno zbytocnych tem a hlavne hlupych a urazlivych, nadavaju si tu cele skupiny, ale to ta netrapi, ze?
a ked uz sme pritom, neviem ako by tvoje "vedecke" vysvetlenie obstalo pri mojich snoch. ked sa mi x krat sniva o ludoch, ktorych som nikdy nevidela a za par dni ich realne stretnem a riesia presne to, co riesili v mojich snoch. alebo ked sa mi nieco varovne sniva a zanedlho sa to do bodky stane ale ja s tym aj tak nic nemozem spravit... ktovie, raz mozno pride nova veda, ktora najde zakony, ktore to popisu. aj elektrina bola kedysi nieco nedpredstavitelne a predsa si dnes vdaka nej svieti skoro kazdy...

petronneta

Že sa na to pýtaš, znamená to len to, že si poverčivá, nič iné.
Inak, zrejme sa ním v duchu zaoberáš, a to je celé vedecké vysvetlenie. Škoda diskusie na tému... sú aj závažnejšie...

in blossom

zavisi, aky pocit mas z tych snov. ak dobry, tak snivaj dalej (pripadne premen svoje sny na realitu, ak to teda neni zrovna exmanzel/ka :D ) ak zly, tak ta to mozno chce varovat pred niecim. mohla by som o tom hovorit hodinu, ake mavam ja sny. ale zvacsa teda plati, aky mas pocit, ci to je nocna mora alebo dobre, ci je ten clovek zivy alebo mrtvy a tak.

zena

Dal si príliš málo informácií, ale ak sa ti sen opakuje, znamená to, že to nie je len taký obyčajný sen a máš mu venovať všetku svoju pozornosť.

obcas

Vyriesit si to sam v sebe, inak to za teba budu riesit sny, lebo podvedome to nemas spracovane, ak sa tomu vedome vyhybas ci popieras.