caf.cem sa opytat.moze tym ze chlaca fajcim kazdy den vzniknut rakovina hrdla.som citala ze ano.co myslite je to pravda??dik
FAJKA a rakoviny hrdla
Ale moze to byt pravda ved prispevok bol pisany 2.8.2007 a ked semeno skladovala tak dlho a teraz ho vipije tak aj raka moze chytit
kebize to je pravda tak bi tu moja cajka uz davno nebola hh:D:D:D
no moze virus na seba preniest, ale chorobu dostat nemoze. Ochorenie len zena, kedze virus HPV (typy 16 a 18) sa viazu na krcok maternice.
Je to možné. Ale je to aj naopak aj muž od ženy môže dostať.
ako pise nicooo,
dotycny musi byt infikovany virusom HPV. Muzi su prenasacmi tejto nakazy, ale zena je ta, co ochorie. Muzom sa testy na hPV nerobia, ak sa chces dat ty otestovat, ci ta nakazil, ma to robit tvoj gynekolog na preventivke.
???? nečítali ste to pozorne... samozrjeme že len z ako takého orálneho sexu nemôžeš mať rakovinu hrdla.. ale ak ten dotyčný ak ten pán.. je nositeľom určitého vírusu, ktorý zapríčiňuje rakovinu krčka maternice, a ak sa ti ten vírus umiestni v hrdle.. tak je to možné... Samozrejme ak tam je ten vírus...
tomu never
Dalsia z radu otazok " debilnejsi vyhrava " rakovina hrdla IMHO LOL, toto zatial tromflo aj otehotnenie z fajcenia
no dobre.tak to teoreticky mozne je.ale je to spôsobene skôr vírusom ktorý spôsobuje aj rakovinu krčka maternice..tu je o tom vaic: antoniadudekova.blog.sme.sk