Je to u kazdeho chlapa ci len u mojho?

Príspevok v téme: Je to u kazdeho chlapa ci len u mojho?
Tamaraa

Preco ked nemam smpriatelom sex dva tei dni tak je podrazdeny, nervozny, hasterivy a ked mu dam tak je pokojny a laskavy?
Minule sme sa dva dni nemilovali a videla som na nom ze je nesvoj a vsetko ho rozculi rychlo a mrzuty je. Potom bol v noci sex a uplne na druhy den jak vymeneny.
Pritom aj mastuebuje sam v kupelni. Ale asi mu to nepomaha alebo co. Nechce sa so mnou bavit na temu muzska masturbacia.
:-)

LukasoviBA

Lukas predstav si muza, ako fackuje zenu, za to, ze ho osahava.Ale ona ho mozno fackovala pre to, ze zle osahaval a netrafil citlive miesto, ale len tapsl vedla a smatral kade tade...

LukasBA

Nick PrivelaJeMalo
ty musis byt jaka xantipa zatrpknuya ked by si chlapa zfackovala len preto lebo ta ošahava pod perinou ...
Chudak tvoj chlap ..
Nechapem vas zeny ..ked muz nechce sex riesite to tu a ked chce sex zase to riesite ..
Nikdy vam nevyhovie lebo neviete co chcete

ivenqua

moj ex bol presne takyto isty, bol hrozny ked mal aspon raz denne, nenavidela som to na nom a nakoniec ajj preto som odisla lebo on bol potom sprosty uz aj ku mne a to bolo hrozne :/

Thomasis

Moja už teraz byvalka bola tiež taká, ja som na sex nemal chuť pretože som mal aj nejake zdravotne problemy a raz do týždňa mi stačilo, ona chcela zase každý deň.. Neviem ako sme to mohli ťahať 3 roky ale nakonec to bol jeden z dôvodov prečo už nie sme spolu, nechcel som ju v tom obmedzovať keď viem ako velmi jej to chýba... Dúfam že našla čo hladala.

Evzen32

Je velka skoda, ze u nas nie je zakonne mnohozenstvo a ze nase zeny v tom nevyrastaju, aby to brali prirodzene. Presne ako tu mnohe pisete, ze mate ovela mensiu chut na sex a ta kolise od hormonov, pricom chlap to ma rovnako stale ako vy pocas plodnych dni. Takze chlap by mal sex s tou zenou, ktora by akurat mala chut a problem by bol vyrieseny. Chlap stale iba kludny, spokojny a bol by pokoj.

Monika1984

Kamilka1/ to mas pravdu kazdy ma rad inu frekvenciu chuti na sex... hlavne zeny, len to je tym ze my zeny ktore neuzivame antiku mame prirodzeny menastruacny cyklus tak nastaveny ze sa nam meni mnozstvo hladiny hormonov v priebehu cyklu a tie su zodpovedne za chut... muzom sa hladina v priebehu mesiaca hormonalna hladina nekolise tak ako zenam...
Mne by tiez stacilo 1x do tyzdna... v tyzdni pred menatruaciou ma sex nenapadne vobec, ale cez plodne dni by som chcela aj po sebe iduce dni... partner samozrejme chce castejsie ako 1x tyzdenne:)