Krv v moči

jeanValjean

Je to nádor(4cm)na močovom mechúre.Okamžitá operácia je nevyhnutná.Strata veľkého množstva krvi,veľký prísun tvrdého alkoholu strata chuti do života,ťažko nájsť motiváciu.

zena

Ak sa potvrdí, že sa jedná o krv a krvné zrazeniny, to ešte nemusí nutne znamenať rakovinu. Takže jedinú správnu odpoveď ti dá len lekár. Ak by sa predsa potvrdila rakovina, ani na to tu nedostaneš správnu odpoveď. Je to individuálne. Záleží aký druh, aké štádium, či sa dotyčný bude liečiť, či liečba zaberie...

zena

Jean, najskôr treba potvrdiť, že sa jedná naozaj o krv, lebo zafarbenie moču nespôsobuje len krv a potraviny, ale aj potravinárske farbivá, lieky, hepatitída, úraz...
Môže sa jednať o autoimunné alebo infekčné ochorenie, ochorenie obličiek, močovej sústavy...
Takže smer lekár, ktorý to buď vyvráti alebo potvrdí a zistí príčinu. Tu sa diagnózu nedozvieš, tých ochorení, kde jeden zo symptómov je moč v krvi je veľa.

Defcon

By ma znacne zaujimalo, ze odkial to beriete za bernu mincu, ze sa jedna o krv . Bez akehokovek odborneho vysetrenia ci aspon fotky -)))
Truhlici, dotycny sa najedol cervenych cukrikov a pokakal sa z cerveneho farbiva v moci . A hned ho vsetci strasite s rakom.

antilooopa

Mimochodom, aká potravina spôsobí 3 týždne trvajúce močenie krvných zrazenín?
Defcon, prejavil si sa dosť nešťastným spôsobom, ak nechcem rovno napísať, že ako hovado.

antilooopa

hrudky krvi v moči predstavujú asi zrazeniny, ty mudrc. Nebolestivá hematúria je veľmi často spôsobená práve nádorom.
Mimochodom, kde si sa dočítal, že mu to prajem??? Žeby projekcia?

ahjajjaj

moja teta tak bola. Leukémia.
Takže ten najhorší scenár je spomenutý, a aj ten neškodný. Ak známy nechce ísť k lekárovi, asi sa s tým nič nenarobí. Keď je to tak veľmi vážne, skôr či neskôr beztak skolabuje alebo sa dostane do stavu, keď nebude môcť robiť nič iné.