Ahojte, chcela by som sa vam zverit s mojim pribehom, bojim sa, že to s mojim priatelom ide prilis dole vodou..chodime spolu 5 rokov, mala som 16 ked sme sa dali dokopy, on 20..som jeho prva a po takom čase sme sa stale nedostali k tomu, aby sme mali sex..na vine som ja, strasne sa toho bojim, neviem si to predstaviť a bojim sa, že to bude velmi boliet, vela som toho o zaciatkoch precitala..on mi na začiatku vztahu povedal, že je to v pohode, lubi ma a že s tym začneme, až sa na to pripravim..tak ma to strasne ukludnilo..ale az tak že som s tym čakala čakala čakala a čakam doteraz..a dnes už je to 5 rokov čo sme spolu..vela sme sa o tom už rozpravali, ale ja si neviem pomoct, stale sa bojim..čim dalej tym castejsie o tom hovorime a je mi ho uz luto.. a v poslednom čase sa zmenil..on nikdy nedaval najavo, ked ho niečo trapilo, mne to pravdaze povedal, ale inak sa vzdy medzi ludmi spraval uplne prirodzene, usmev na usta, to sa mi na nom velmi pačilo vzdy, proste nikdy netrucoval :) ..ale v poslednom čase vobec..uplne je bez nalady, psychicky vyzera byt akoby na dne a skor mam pocit, že mne veci nehovorí, lebo mne povie, že je v pohode...myslite, že to moze byť kvoli tomu sexu? moze ho to az tak zdeptat? trocha sa o neho zacinam bat..ja mu nechcem znicit zivot, ale ani ho stratiť. a ja si vzdy hovorim, že už by to mohlo byť, ale potom nakoniec od toho vždy upustim..len keby sa so mnou rozpraval, ale takto naozaj neviem, čo sa mu honi hlavou a bojim sa, že si niečo urobi..nespoznavam ho..
Robí to kvoli tomu, že nemame sex?
On asi netusil, ze ty sa na to budes pripravovat 5 rokov. Nepripravovala si sa vobec. Nic si pre to nerobila.
Lula, už je načase, aby ste sa aj intímne zblížili, inak váš vzťah skončí. Buď sa premôžeš alebo zájdi za psychológom. Bola by tu ešte jedna možnosť - daruj mu slobodu.
Praveze nie, on je strasne pekny, ostatne veci s nim velmi rada robim..ale len samotny sex nie..zo spominanych dovodov..
Pokial ste spolu nemali 5 rokov sex, tak sa bud fyzicky nepritahujete, alebo trpite roznymi druhmi sexualnych poruch. Normalne to urcite nie je.