Ahojte, chcela by som sa vam zverit s mojim pribehom, bojim sa, že to s mojim priatelom ide prilis dole vodou..chodime spolu 5 rokov, mala som 16 ked sme sa dali dokopy, on 20..som jeho prva a po takom čase sme sa stale nedostali k tomu, aby sme mali sex..na vine som ja, strasne sa toho bojim, neviem si to predstaviť a bojim sa, že to bude velmi boliet, vela som toho o zaciatkoch precitala..on mi na začiatku vztahu povedal, že je to v pohode, lubi ma a že s tym začneme, až sa na to pripravim..tak ma to strasne ukludnilo..ale az tak že som s tym čakala čakala čakala a čakam doteraz..a dnes už je to 5 rokov čo sme spolu..vela sme sa o tom už rozpravali, ale ja si neviem pomoct, stale sa bojim..čim dalej tym castejsie o tom hovorime a je mi ho uz luto.. a v poslednom čase sa zmenil..on nikdy nedaval najavo, ked ho niečo trapilo, mne to pravdaze povedal, ale inak sa vzdy medzi ludmi spraval uplne prirodzene, usmev na usta, to sa mi na nom velmi pačilo vzdy, proste nikdy netrucoval :) ..ale v poslednom čase vobec..uplne je bez nalady, psychicky vyzera byt akoby na dne a skor mam pocit, že mne veci nehovorí, lebo mne povie, že je v pohode...myslite, že to moze byť kvoli tomu sexu? moze ho to az tak zdeptat? trocha sa o neho zacinam bat..ja mu nechcem znicit zivot, ale ani ho stratiť. a ja si vzdy hovorim, že už by to mohlo byť, ale potom nakoniec od toho vždy upustim..len keby sa so mnou rozpraval, ale takto naozaj neviem, čo sa mu honi hlavou a bojim sa, že si niečo urobi..nespoznavam ho..
Robí to kvoli tomu, že nemame sex?
Keď si predstavím že s jednou babou som sa kamarátil rok a jedneho dňa som sa jej spýtal či by somnou chcela chodiť a o dva dni na to ma fajčila a potom som ju dal dole xD Obdivujem chalana že ste spolu aj po 5tich rokoch.
Zle položená otázka! Vy sex máte, ale ešte ste sa nemilovali, preto sa chová tak ako sa chová. Inak patrí mu môj obdiv, druhý by ti dal už dávno kopačky. Medzi sexom a milovaním je podstatný rozdiel.
Ja nechapem aky vyznam ma 5 rokov robit oral. To keby mi nejaky chlap navrhol tak okamzity rozchod.Vsak uz po 3 mesiacoch je to otravne, kde este 5 rokov.Lenze ty uz nie si ani panna - sice si, ale ked ine veci robite tak uz nie si akoze uplne nevinna. Toto co su za moresy dnesna mladez nechapem
Ked si sa na sex nepripravila za 5 rokov tak sa nanho nepripravis zrejme nikdy. Tak sa budes musiet premoct alebo chces zostat do smrti panna? Mozno to bude boliet prvy krat tak to prezijes, este nikto na to neumrel. Druhy krat to uz neboli. Jak ty chces raz rodit co je este vacsia bolest ked sa za roky nevies pripravit ani na sex. Ten chlapec musi mat boziu trpezlivost a musi ta mat velmi rad ked to doteraz vydrzal a furt caka. Je pravdepodobne ze zmena jeho spravania suvisi s tym ze uz straca trpezlivost. Kazdy muz potrebuje sex. Skus sa trocha opit aby si sa tak nebala a chodte na to. Skus sa co najviac uvolnit, bude to boliet menej a mozno aj vobec. Nech ti ho tam vrazi rychlo, to na chvilu zaboli a bude po vsetkom. Ak ti ho tam bude strkat pomaly bude to horsie a aj viac boliet. A az budes mat po tom budes si trieskat hlavu o mur ze preco si sa tohto 5 rokov tak strasne bala.
ja viem, ze to je neobvykle, ale ma vsetko okrem sexu..ved pri ostatnych hratkach ma takisto orgazmus akoby mal pri sexe..asi som divná, ze to nechapem..
5 rokov je moc, neviem čoho sa bojíš...
To, že aké sú začiatky žien pri sexe si si na internete prečítala. Ale že čo vie urobiť 5ročná sexuálna abstinencia s psychikou chlapa (hlavne keď má priateľku), si si nevyhľadala? ...bože moj..
Tak toto ?vieš čo robia z chalanmi hormóny?
Keby si s nim pol roka nepoviem!
A fascinujuce na tom je, ze v uvode pises: "s priatelom to ide dolu vodou".
Ano je taký preto jednoducho aj keby ste spolu rok a nič tak len svätec to vydrzi