Mate priatelov?

Príspevok v téme: Mate priatelov?
lanka12345

Neviem si najst priatelov Mam okolo seba kopec ludi aj priatelov mam lenze mam pocit ze falosnych.V minulosti som mala kamosku, zoznamili sme sa v skole, sedeli sme spolu, bola horsim ziakom tak som jej pomahala v uceni.Obvykle stale chodila vonku ona po mna, totizto ja som sa vedela zamestnat ucenim rodinou ona sa zrejme nudila doma tak chodila po mna von.Von zvyklo byt aj celkom fajn.No po case sa so mnou stale hadala aka som.Nepacilo sa jej.Vraj som zla kamoska a tak.Neriesila som to a nasla si novych kamosov.Lenze ona mala nervy zase.Casom som nasla priatela a myslela ze on je moj clovek jemu verim ostatni ma nezaujimaju.No lenze ja som ho mala asi radsej ako on mna.Venoval sa vela kamosom a uprednostnostoval ich predomnou.Chodila som vsade s nimi a jeho pozornost som si musela vynutit v podstate.Ked ma nechal po rokoch ani jedna kamoska nemala na mna cas.Preco hladam zle vztahy a preco nemam cloveka ktoremu mozem verit? Ako zistim ze ked napisem ja niekomu tak so mnou pojde von? Mam kamosky sranda s nimi ale mam pocit ze len oni diktuju a ze ked ja ich zavolam niekde tak nepojdu.Ani to nezistim lebo odmietnutie nenavidim a ked sa niekoho bojim oslovit tak zrejme to dobre nieje.Su ludia ktorych sa oslovit nebojim.Takze kamaratit sa s tymi???Su fajn tito ludia len teda ja sama sa bojim ci ich nezacnem vyuzivat ze teda sa mi ozvu tie mrchy a ze pojdem radsej s nimi vacsia sranda a tak a ze budem kaslat na tych dobrych? Ako to mate Vy???

falosniludia

rozumiem, lebo ja tiež nemám šťastie na ludí, tak som sa na to vykašlala, ja sa nebudem nikomu doprosovať,
ja som pred dvomi rokmi robila skúšku potrebnu pre moju prácu,
volala som kamoške, (vek:40,) že som tu kvalifikaciu urobila,..
bolo 12hodin obed, ked som sla zo skušok, volala som jej...
ona že: ..mi gratuluje, ale že teraz spí, že mi zavolá ked sa zobudí...
ok...
prešli dva roky... asi spí doteraz kedže sa nezobudila...
a ja som šla pracovať do zahraničia, cestujem po svete sama vrámci pracovnej náplne a neriešim nejake falošne kamošky..
napr. tato konkretna potrebuje taku kamosku s ktorou sa bude pretrčať po podnikoch v meste a robit si tam selfie..a kedze ja som mesiac odcestovana tak už pre nu zaujimava nie som... a ani mi nechyba

TiezTak

Hej tiez mam take stastie.teraz sa snazim zvyknut si ze to tak je a velmi necakat od ludi,ze so mnou budu chciet travit cas.je to tazke ale co mam robit.

mocarela

tak ked ty si taka ista ako druhi, tak potom rozumies spravaniu tych zlych.
ja mam tiez len zlych a falosnych okolo seba, neviem natrafit na lepsich. ak si s niekym rozumiem, kasle na mna a uprednostnuje inych, na ktorych sa zase on stazuje, ze sa mu neozyvaju a kaslu nanho. ale so mnou von nepojde.

lanka12345

falosniludia: Chapem tvoj nazor.Bola som v kontakte, lenze nemala som dost casu venovat sa kazdemu.Doma nebolo dobre kamoska vsak so mnou byvat nechcela a vzdy ked mala ona priatela tak travila cas s nim takze so mnou von nechodila V podstate jej vztahy trvali kratko a tak sa zas vratila a sla von so mnou .Tiez to bolo take.Ale hlavne ked sme boli vonku vzdy sa na mna vedela urazit zato aka som.Neviem ani dovod.Za moju povahu.Tak preco si nehladala inu kamosku? A ja som jej zbytocne venovala cas kedze som srala na inych kamosov lebo som nemala cas ked tak na jednu kamosku lebo s nou to bolo take ze kazdy den spolu Takze co ti poviem.Neviem sama uz.A hej ked som nasla priatela tak som sa jej uz vela nevenovala.U priatela som bola bohvie na akom mieste, lenze takisto mam pocit ze ta kamoska ma nechcela tolerovat taku aka som a chcela ma zmenit na svoj obraz.Aby som ju vo vsetkom pocuvala a tak.Ja milujem slobodu nenavidim ked ma niekto sputa kaze mi a urazi sa lebo dnes nejdem von alebo sa vonku bavim s niekym cudzim.Problem mam s tym ze stale najdem takych ludi pridu mi do zivota ale chcu ma ovladat chcu aby som robila ako piskaju ked tak nerobim zrazu je zle.Vraj som zla kamoska alebo tak cosi.Ze na nich serem.Pritom ani nemusim mat priatela.Mam len svoje zaluby a ked robim len to co druhy chcu teda napriklad mam nove kamosky s pridem s roboty a volaju ma k nim posediet tak idem.Volaju ma aj na druhy den postupne sa viazem na nich.Lenze ked zavolam niekam ja tak samozrejme ze nepojdu lebo oni maju svoj program uz.Ako niezeby som to skusala iba raz bola prilezitost tak to sli teda, ale napriklad ked je vikend ja mam program oni maju program a je to take kto z koho.Ja pojdem s nimi, alebo oni so mnou?No ked sa spytam co robia cez vikend uz maju program stale a povedia ze kludne mozem prist k nim ked chcem.Haha lenze ja musim ist.Oni nepridu Takze takto.To iste s tou byvalou kamoskou.Len tam ist kde chce ona.Bo inde ona nejde.S priatelom to same.Chodila som tam kde chcel on.Maloco on prisiel za mnou.Problem asi mam v strachu z odmietnutia.Ze ked si presadim svoje teda budem trvat na tom ze dnes sa ide sem a ludia nepojdu,ja stratim kamosov.A v zivote som si prezila dost bolesti v rodine a preto sa vyhybam bolesti.Takze zit bez kamosov,? Mozes ma sudit mozno som k ludom svina ale mam dovod.

falosniludia

toto ".Casom som nasla priatela a myslela ze on je moj clovek jemu verim ostatni ma nezaujimaju.No lenze ja som ho mala asi radsej ako on mna.Venoval sa vela kamosom a uprednostnostoval ich predomnou.Chodila som vsade s nimi a jeho pozornost som si musela vynutit v podstate.Ked ma nechal po rokoch ani jedna kamoska nemala na mna cas."

-zaujima ma, ked si mala toho frajera si bola v kontakte so svojimi kamoskami??? alebo si na ne s.r.a.l.a ? a ked sa na teba vy.ka.slal frajer az vtedy si si spomenula ze mas nejake kamosky a az vtedy ti boli dobre... no oni sa na teba vys.r.a.l.i lebo ked si na nich kaslala ty vtedy ked si mala frajera tak kaslu na teba oni teray...??? hmmm?????