Borelióza návrat?

Príspevok v téme: Borelióza návrat?
Olawa

Ahojte, prosím o radu. Pred 10-timi rokmi som sa liečila na boreliózu. Keďže mi ju diagnostikovali neskoro, liečba bola dosť komplikovaná. Odniesli to hlavne kĺby. Ale po 3 rokoch liečby som sa cítila fajn a uzavreli sme to s lekárkou, že som vyliečená. Teraz ma zase začali bolieť kolená. Z jedného dňa na druhý. Je možné že sa tá pliaga vrátila? Máte niekto podobné skúsenosti? K lekárovi nemá význam ísť. Aj pre 10-timi rokmi mi robili niekoľkokrát testy na boreliózu a vždy vyšla len veľmi nízka pozitivita a tú nikto nerieši. Vraj to je "ok".

zena

Boreliózu buď máš alebo nemáš. Ona sa nevracia. Daj si spraviť Western blot test, ktorý ti ju potvrdí alebo vylúči, prípadne sa daj diagnostikovať v nejakej alternatívnej ambulancii.

Olawa

V tejto téme som nechcela rozoberať problematiku príroda vs. chémia. Len som sa chcela poradiť s niekým, kto má podobné problémy. Kto si prešiel boreliovym peklom ako ja.
+ Prepáč pohodaf, ja netvrdím, že prírodné lieky nepomáhajú. Ja sama ich používam na rôzne neduhy a veľakrát pomohli. Ale borelióza je pliaga na ktorú treba ísť tvrdo. 3 roky lekári nevedeli čo mi je. Pinkali si ma z dverí do dverí a tvrdili, že mi nič nie je. Za ten čas som nemala inú možnosť len skúšať alternatívnu medicínu. Skúsila som od homeopatie cez ľudových liečiteľov, maste, čaje, kúpele, vitamíny, prípravky na imunitu...no skrátka všetko. Ale nezabralo nič. Za ten čas sa mi borelie dostali do každého kúska tela. Mala som problémy s dýchaním, so srdcom, závrate a také neskutočné bolesti, že som sama nedokázala prejsť ani 20 metrov. Až kým mi dr. Ďurovská (boreliotici vedia kto to je), neurčila diagnózu a liečbu antibiotikami. Ktoré KONEČNE!!! po rokoch trápenia zabrali.

pohodaff

Olawa: Vies aký je rozdiel medzi škodlivými predraženými neúčinnými komerčnými antibiotikami na predpis (penicilíny, tetracyklíny), a lacnými neškodnými vždyúčinnými potravinami ktoré si môže kúpiť každý (grapfruity, kurkuma)?

Nevieš? Tie prvé škodlivé si skúšala a tie druhé neškodné sa bojíš vyskúšať? Myslím že toto je vymyslená téma a končím tu.

Irónia: Agenti so zdravým jedlom sú konšpirátori. Nech žije brutálna chémia na brutálne choroby.

Olawa

Ďakujem za rady. Naozaj si veľmi vážim, že sa mi snažíte pomôcť, no neviem či voľnopredajné prípravky dokážu vyhnať infekciu z kĺbov. Nech už je to čokoľvek. Predtým som brala 3 antibiotiká naraz po dobu 1a pol roka, kým sa dostavili výsledky. Ale vyskúšam.

pohodaff

Zistíš to ľahko pomocou účinkov liekov. Kúp si prírodné antibiotiká - citricidal, zaberú za niekoľko dní. Citicidal je lacny, cloveku neskodny a bakterie sa nanho nevytvoria odolnost. Ak nezaberú, nebola to borelia, a potom si kúp kurkumu, kazdý deň trochu ako soliu do polievky. Kurkuma zaberie za par tyzdnov. Cisti telo od tazkych kovov a robi aj dalsie veci.

Olawa

Veď to práve neviem. Preto sa chcem s niekým poradiť predtým, ako začnem robiť paniku. Lebo predtým to tiež takto začínalo. A postupne mi odišli všetky kĺby. S boreliózu som si užila neskutočné bolesti a bojím sa že ak sa to vrátilo, už to druhýkrát nerozchodím.