AKNÉ

NikA-28

Presne tak, ako pise hsrrrrr...sama na sebe vidim a to len kratkodobo, ze co spravilo, ked som vyhodila zo stravy sladkosti a snazila sa co najmenej peciva...tak si ani neviem predstavit, co taka zla strava robi s organizmom dlhodobo...a ako som pisala, nejde o to, aby si nejedla alebo jedla malo...len treba sa snazit jest zdravsie :)

hsrrrrr

Ananaska ale no neprehanaj, ty si teraz myslis ze druhy mozu vsetko, ale neboj sa im sa to odzrkadlí na pleti, zdraví v buducnosti...

NikA-28

Ahoj, tak co sa tyka stravy, podla mna uz v svojom zaujme nielen kvoli pleti, ale celkovo pre zdravie by si si mala davat pozor na stravu :) tym nemyslim nejake drasticke diety, len proste vsetko s mierou :)))

A co sa tyka kozmetiky mne sa velmi osvedcila kozmetika z radu Krasna slecna z Havlikovej APOTEKY. Ja pouzivam denny/nocny krem a 1 minutovy cistiaci elixir. Skus si precitat o tom. V ich predajni ti aj daju najprv vzorky na vyskusanie, mne vydrzali 4-5 dni a uz som videla male rozdiely. Su to cisto prirodne produkty, nenajdes tam ziadne chemicke a skodlive latky a ked sa pozries aj na ich stranku, ku kazdemu produktu je vypisane presne zlozenie aj s vysvetlenim co je co :) ked sa pozries napr. na zlozenie kozmetiky Dermacolu, Yves Rocher a inych tych reklamovanych znaciek a das si do googlu tie obsahove latky, tak aspon ja by som sa to bala davat na tvar no :)

Ananaska

Upraviť stravu je fajn, lenže prečo toľka nespravodlivosť?? Všetci môžu jesť čo chcu a ja si mam vždy davať pozor ??? Mam 25 rokov a s akne problémy od 14 rokov...

Pupacik

Ahoj, mne sa veľmi osvedčil BIONE-antakne gél. Ráno na vyčistenú pleť vmasirovat na celú tvár takisto večer nezanecháva žiadne stopy môžeš nanášať pod make Up , funguje na 100% či máš mastnú alebo suchú pleť či zmiešanú. Keby som o Tom geliku vedela skôr, nemám dnes jazvy z minulosti..gelik stojí 3,50 ..

Tomas 12345

hltj :

Čo je na probiotikach z lekárne taka nepredstaviteľná chémia ? A obsahuju o dosť väčšie množstvo účinných látok než klasicka kapusta.

Tomas 12345

Akné vychádza zo žalúdka. Postupne vynechaj mucne jedla, každý druhý den deci mrkvovej stavy, jesť kyslu kapustu, kvalitne probiotika z lekárne.

kfz

vek je dosť podstatna informácia, kedze v puberte vplyvom výkyvov hormonov mozes mať akne,..
zhoršuje to zlá životospráva, sladkosti a chipsy, fastfood...
ako sa staráš o plet? dufame ze nechodiš spať s makeupom ako niektore dievcence... a pouzivas pletovu vodu, ? odporučam od dermacol tu čiernu pletovu masku zlupovaciu,
ja to pouzivam nanesiem len na telo, nos, bradu, 15-20min kym vyschne a stiahnut dole.... je to super...