samota

Príspevok v téme: samota
sandraa

Vlastne ani neviem načo píšem, toto mi tu asi nik nepomôže vyriešiť. Ide o to, že som vlastne skoro úplne sama..nemám kamošov....neviem čo je to partia..nejde o to že by ma ľudia nemali radi..len každý má svoj svet a ja nikam nepatrím..nemám najlepšiu kamošku ktorej by som mohla všetko povedať, pretože ma pred mesiacom nechutne podrazila..mám chlapca ktorý na mňa nemá veľa času..skoro s ním ani nie som..som v depresiách a vtedy potrebujem spoločnosť ale nemám sa na koho obrátiť..na mňa sa síce pár ľudí už obrátilo so svojimi problémami a vždy som im pomohla...no a na oplátku mi napr jeden z nich šplechol do tváre že nemám čakať na spasenie lebo to nepríde...ale ja sa nemám kam pohnúť..nemám koho žiadať o pomoc..a tak len plačem a čakám..kým si niekto nájde na mňa chvíľku..čo sa nestáva často..okrem chalana ešte dvaja ľudia..ale fakt len občas..je mi tak na nič...a neviem kde začať, či skončiť...nevidím riešenie

lilli

no vsak tak zacni niekam chodit..napr. na nejake kurzy alebo na tance alebo ja neviem..tae-bo, aerobic...anglina a uvidis fakt najdes inych ludi. predpokladam, ze ked si z dediny tak tam tolko moznosti nemas..ale tak ti poviem - KTO CHCE HLADA SPOSOBY A KTO NECHCE DOVODY ... takze busom vlakom ja neviem jak sa da do vacsieho mesta dostat..nie?

janulienka111

Tak pri opise tej partie mozes byt len rada, ze do nej nepatris. Nemusis si hladat zrovna partiu, staci nejaky novy clovek, alebo aj znamy, ktoreho dobre nepoznas. Suhlasim aj s Lilli, skus zacat nieco navstevovat, tam spoznas novych ludi.

sandraa

hm tak jedna partia kt. poznám, to sú ľudia, ktorí jednému z naj ľudí čo poznám zničili vzťah s kočkou a tak...proste otras...všetci tam všetkých neznášajú ale aspoň majú s kým tráviť večery..no a iné partie nepoznám..

lilli

sandra a co sa nepokusis nejake nove kontakty nadviazat ty? Skus ist na aerobic, alebo na kurz annglictiny alebo ja neviem niekde do enjakeho kruzku (ci co to je). Tam urcite najdes nových ludi. Tak sa to stalo aj mne .. a je to super. Niekedy mam aj ja ten pocit ze to ziadnej partie nepatrim, kamosky ma nezavolaju len ked ja zavolam im sa nieco udeje. Ale je to tým, ze s tou ktorou partiou netravis vela casu nevies o ich problemoch...chapes. Treba sa im asi chvilku nenapadko vtierat aby uvideli ako im je v tvojej spolocnosti dobre...

janulienka111

A skusala si im zavolat? Aj tym co su z inej dediny. Mozno by si bola prekvapena, ze by isli:) Vsak si pisala, ze si v triede oblubena, tak by urcite s tebou chceli ist von. A teraz cez prazdniny nemas naplanovane nejake vylety? Alebo aspon k starym rodicom, sesterniciam a tak?

sandraa

priatel má málo času...nie je ani na slovensku teraz :( a počas škol. roka je na internáte....ale vieš, takto cez prázdniny..som doma...a nemám koho zavolať von..lebo všetci majú svoje životy a nechcú nič nové..veď na čo?

janulienka111

A po skole by si si s nimi nemohla aspon na chvilku niekam sadnut? Alebo je problem s autobusmi, ze nechodia tak casto? Lebo som pocula, ze napriklad na vychode je to dost problem:( A s priatelom a jeho partiou nechodite von?

sandraa

kľudne by som prvý krok urobila, ale nemám za kým ísť..študujem na gymnáziu, v triede patrím medzi obľúbenejších ale chodím do školy do iného mesta.... a tak či tak sú z triedy väčšinou z okolitých dedín takže spolužiaci nepripadajú do úvahy..ale aspoň sa necítim tak sama keď som v škole...som z toho dosť mimo, niekedy samotu vyhľadávam ale toto je už moc :(

janulienka111

Alebo skus obvolat starych znamych, ci nechcu ist von, alebo si niekam sadnut. Skus urobit prvy krok. A ak sa mozem spytat, chodis do skoly, ci pracujes?

janulienka111

Niekedy prave ti ludia o ktorych sa vobec z okolia nezaujimame mozu byt tymi najlepsimi priatelmi. Netreba pred nikym zatvarat dvere a bavit sa s kazdym, jedine tak sa da zistit, kto za to stoji.