Zdravím, môj priateľ príde 1. krát za mnou keďže je zďaľeka, avšak len na 1 deň (ja som za ním už bola) Problém je ten, že sa pozná aj s mojou kamoškou, s ktorou sa celkom baví keďže sme sa všetci 3 spoznali naraz cez sociálne siete, a ona by ho chcela vidieť, a aj on ju.. Aj ja chcem aby sa stretli keď už príde a nikdy sa "naživo" nevideli... A možno už najbližší rok, dva nepríde. Chcela by som s ním byť ale samozrejme osamote.. + ona sa celkom kurví aj keď má priateľa.. Zároveň mi to však príde nemorálne a celom sprosté keď tomu aby sa stretli chcem brániť len ja... Neviem už čo s tým, úprimne sa bojím že mi ho bude chcieť prebrať a získavať si jeho pozornosť, keďže poznám jej povahu... Nejaké nápady ako to vyriešiť..?
Môj priateľ a kamarátka
Mix, ...načo ti je priateľ, ktorý je z ďaleka? Čo je to za vzťah, keď obaja ste veľmi dlho sami, kým sa vidíte? Dá sa to vydržať? Odpoveď je jasná: - Nedá. Dosť ťažko sa to prekonáva aj v rodinách, ak chlap chodí kdesi "do sveta" na celé mesiace kvôli peniazom. Neviem preto o čo ti ide, a tvojej kamarátke tiež... Čo nevidíš, že ON hrá s vami obomi len akúsi hru, pri ktorej sa môže občas - keď príde, pobaviť? Určite si aj on všimol, že tvoja kamarátka je akosi "ľahšie" dostupná, a preto sa nedivím, že sa začal obracať na jej stranu. Dopredu viem, že to vyhrá... a viem aj to, že to žiadna výhra nebude. Rozhodne nie! ------ Byť na tvojom mieste, nechám všetko tak. Ide len o problémy. O nič viac. Nájdi si chalana, ktorý bude blízko teba, ktorý nebude hrať na dve strany... a na ktorého nebudeš musieť čakať celý mesiac a pritom rozmýšľať, čo robí celý ten čas, kým je sám. Je tam vôbec sám? Nechcem ho podozrievať, ...len tak uvažujem, lebo mi ako "verný" kamarát nepripadá.
Tak sa treba otvorene porozpravat aj s kamaratkou a aj s priatelom.
ked bude chciet ju tak tomu nezabranis. Co ho budes na retazi drzat? na co ti je taky co ma este oci pre inú? vykasli sa na neho skor ako sa on vykasle na teba aspon budes ty z kola von a nebudes mat tieto nervy. Z nervov a stresov sa potom rodia kadejake choroby a aj rakovina... Neotrav si takto život mas ho len jeden. Zasluzia si jeden druhého a ty hladaj verneho nie zaletnika.
je možné že si vybral jej kamošku za frajerku, kedže si písal s oboma...
mozno sa len nepresne vyjadrila a myslela moj vysnivany priatel alebo moj nadejny buduci priatel
mozno nakoniec neprisiel, ked autorka uz nic neriesi
mňa hlavne udivuje ako niekto nazýva frajerom, priaťeľom? niekoho koho nepozná, predpokladám že je to "pokecový "vzťah" " príde za nou raz za mesiac na jeden deň, nepozná toho človeka a nazýva ho priatelom? a on má mžno v mieste svojho bydliska skutočnú priatelku a tuto berie iba ako ulet...
zlatko zobud sa z toho sna...
Blazka, podla mna to bude ich prve stretko, len zrejme si vyznavali lasku cez net a maju pocit, ze sa poznaju. Mne je cudne, ze pride zdaleka a iba na jediny den. To sa predsa neoplati.
Aj to ze sa autorka neozyva je cudne.
Thomas, hociaka keby ta chcela? Alebo mas aj nejake naroky a predstavy?
A to ti tak vyhovuje, keď príde len z času na čas. Vy ste ako oficiálne spolu, chodíte spolu? Lebo z tvojho popisu som to celkom nepochopila.
Čo by som dal za to aby ma chcela nejaka baba a nie to ešte dve.
nemozes sa s nou nejako dohodnut uz vopred?
plus urobit program