Stale chora

Príspevok v téme: Stale chora
Monulienka

Ahojte, uz si neviem poradit ale stale mam problem s hrdlom. Par rokov dozadu cca 5 mi vybrali mandle. Mala som pocit ze uz po vybere to zacalo byt trosku lepsie. Stale ma skriabe niekedy to prejde do zapalu niekedy nie. Ale co som si vsimla tak vzdy sa mi urobi na ovule ( teda myslim si ze sa to tak vola google povedal) taka ako keby vyrazka alebo afta boli to niekolko hodin niekedy aj niekolko dni a prejde to a mam to aj niekolko krat do mesiaca. Beriem vitamin c kazdy den. Tak mi pls poradte lebo uz som z toho zufala antibiotika moc brat nechcem uz som sa ich nabrala celkom dost.

moommona

Ahoj, mne sa tiež občas vyhodí vzadu v ústach niečo ako nejaký vriedok, alebo výrastok a po niekoľkých hodinách zmizne. Nakoniec mi zistili histamínovú intoleranciu a odvtedy, čo som vysadila niektoré jedlá, napr. kečup som tento výrastok v ústach nemala.

Tomas 12345

Afty sa robia na sliznice z nedostatočnej imunity, treba preto imunitu posilniť. Posilníš ju tak že postupne vynecháš múčne jedla, každý druhý den deci mrkvovej štavy, kvalitné probiotikí z lekárne, príležitostne jesť kyslu kapustu, protzapalove potraviny typu kurkuma, skorica, cesnak, cibula.

ovula

To mas potom velky problem ak sa ti na "ovule" - rastlinnom vajíčku v semenníku, prip. morskom mäkkýši, kt. mas v hrdle robi toto, preto si stale chora.