2 mesacne zdravotne problemi a nikto mi nevie povedat co mi je.

Príspevok v téme: 2 mesacne zdravotne problemi a nikto mi nevie povedat co mi je.
tomassimon

Dobry den
dlho som uvazoval o napisani ale bohuzial nevedel som a stale neviem ako dalej. Moje problemi zacali pred 2 mesiacmi nahlym prudkym dusivym kaslom ktory neutichal tak som siel k doktorovi ktori mi dal nieco na ukludnenie kaslu no nepomohlo tak mi dal antibiotika no vsak ked som ich zacal bravat zistil som ze sa mi tazko prehlta jedlo.A hlavne na pravej strane krku. Antibiotika nezabrali. 6tyzdnov som behal po doktoroch ako ORL, Gastro, EKG, Neurologia, USG, RTG mnoho, chrbtica, odber krvi, vyterov z nosa a krku a nikto mi nevedel pomoct lebo som vraj zdravy a nic mi nieje. Vymenil som 6x ORL doktorov a kazdy mi tvrdil ze hrdlo je ukazkove. No vsak do toho sa pridalo steklenie podnebia ako zacina makke a zacina tvrde ale neskutocne steklenie ale z vnutornej strany akoby cize ako steka hlien z krku...ale zase iba na pravej strane ako je aj problem s prehltanim...bol som s tim u dokroa opat...alergia, potom sa to steklenie pridalo ako koncia zuby alebo dssna a ako je sanka...opat na pravo, zacalo ttpcenie tvare na pravej strane, ttpnutie jazyka a steklenie jazyka na pravom kraji ale neskutocne neprijemne. Opat som bol na ORL..a ze vraj alergia. O par dni som bol na videoendoskopii(zaplatil som si procare clenstvo na rok) a zistila mi tam doktorka na hypofaryngu cize na hltane polyp cca 1cm velky. Zhodou okolnosti na druhy den som mal magneticku rezonanciu na ktorej som bol a vysledky cudujme sa svetu bez nalezu...no mne to nedalo a napisal som kde mi robili MR ako je mozne ze nic nenasli ked doktorka tam videla polyp. Zrazu prisla odpoved ze ano je tam nieco. polyp o velkosti 8mm sirky a 3mm vysky. Zostal som v soku, isiel aom naspat k doktroke do procaru nech to preistotu skontroluje. No ona ho tam zase nevidela. Bol som u dalsich dvoch ORL doktorov a podstupil opat videoendoskopiu cez nos a oni ho tam tiez nevideli...takze teraz uz vobec neviem. Ale povedali mi ze mam zvacsenu pravu mandlu a ze to moze byt problem s prehltanim. Ale nevysvetluje to steklenie, trpcenie tvare, bolest jazyka, trpcenie jazyka a hlavne bolest ucha ktore mam poslednych 5 dni. Som.zufaly. Bol som na ORL aj s uchom a ty mi povedali ze usi su v poriadku. Som v koncoch. Psychikou na dne. Kvoli mojim zdravotnym problemom sme s priatelkou zrusili svadbu ktora mala byt v septembri a uz neviem co mam robit :( Dnes este idem skusit posledne odelenie ORL a to v Humennom lebo ma dobre referencie a dufam ze sa konecne niekde pohnem lebo strasne sa bojim rakoviny. Nefajcim, nepijem, mam iba druhu sexualnu partnerku ktora ke zdrava...stravujem sa priemerne...vela ovocia jem aj zeleniny. Pohybu mam dost akurat som vo velkom pracovnom strese a niekedy kvoli praci malo spim. Strasne sa toho bojim a takistto sa bojim ze tie dva mesiace co beham len stracam cas na moznost liecenia sa :( zajtra idem psychologicke lebo to nezvladam a asi v utorok buduci tyzden k psychiatricke lebo sa z toho fakt zrutim...neviem fakt co robit :(

Tomas 12345

A nemôže íst o tetanicky syndrom ?

Co sa toho polypu týka, tvrdíš že doktorka ti ho tam videla, no následne na dalsich dvoch vyšetreniach ho tam nevideli. Možno teda ani nešlo o polyp ale len niečo navreté čo po chvílke odpuchlo a zmizlo. To by vysvetlovalo prečo ti tam další doktori nič nenašli.

Iquo

Vela ludi ma divne zdravotne problemy sposobene skrytym problemom zubov, zapaly, ktore ani necitis, alebo citis bolest ale na rontgene nic nevidno. Zuby dokazu byt casto pricinou problemov po celom tele. Skus ist este k zubarovi na dokladnu kontrolu. Pripadne ak mas mrtve zuby alebo plombovane, moze sa tam skryvat nieco. Len taky tip. Zelam ti, aby sa ti coskoro stav zlepsil.

baddog

chod na infekcne, odkial si? daj si urobit serologiu, na mononukleozu ti robili? dnes skoro kazdy lekar urobi zakladne vysetrenia(teda pozrie jednym okom) nejaku krv zakladnu a vybavene, na slovensku je to tak, drzim palce

Evita11

Neporadím ti, neviem, o čo by mohlo ísť, ale klobúk dolu, ako to zvládaš. ja som tiež teraz musela pobehať nejakých MUDr., skôr človek ochorie z toho čakania, keď je v čakárni ďalších 40 (a to naozaj presne toľko) ľudí - a to práve na ORL.
Mám dobré skúsenosti (a nielen ja) s Vojenskou nemocnicou v Ružomberku.
Teda píšeš, že skúsiš v Humennom, bodaj by ti pomohli a nemusel si už nikam chodiť, ale ak by náhodou, vyskúšaj RK.
A neboj sa toho najhoršieho. Všetko bude OK. Drž sa!